.

.

 

.

Sanne en Fay 8e op Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance

Sanne Kuper en Fay Hooge zijn zaterdagmiddag met de selectiegroep Get Up van gymvereniging Dalen tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance in Urk op de achtste plaats geëindigd.
Deze kampioenschappen bestaan uit verschillende voorronden, waarin de deelnemende teams punten kunnen verdienen.

De dansformatie van Sanne en Fay behaalde in de voorbije wedstrijden ruim voldoende punten voor deelname aan de finale in Urk. Eerder dit voorjaar lieten de beide 10-jarige talentvolle streetdancers in Leek met hun team al zo’n uitmuntende dans zien, dat ze rechtstreeks geplaatst werden voor de finale.
Tijdens de finalewedstrijd in Urk stelde het succesvolle team van Esmee Naber niet teleur en keerde met een verdienstelijke achtste plaats huiswaarts. Een resultaat waar Sanne en Fay uitermate trots op kunnen zijn.

Bijschrift foto: Lachende gezichten bij Sanne en Fay na het behalen van de achtste plaats tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 mei 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel