.

.

 

.

Derde plaats Douwe en Thomas-Timo Bruinsma op Drèents Liedtiesfestival 2017

Douwe en Thomas-Timo Bruinsma zijn afgelopen donderdag tijdens de zesde editie van het Drèents Liedtiesfestival op de derde plaats geëindigd. In het Atlas Theater in Emmen lieten de twee broers uit Benneveld met het lied Aj wat liefde hebt een uitstekende indruk achter. Vorig jaar was er ook al succes. Toen legden Douwe en Thomas-Timo met het nummer Vief letters beslag op de tweede plaats.

Het Drèents Liedtiesfestival 2017 werd gewonnen door Isa Zwart. De jeugdige zangeres uit Barger-Oosterveld won met het lied Mamme see. Lilian van Lottum eindigde met haar lied Rustig aan, schat op de tweede plek. Een driekoppige vakjury beoordeelde de optredens. Deze jury bestond uit burgemeester Eric van Oosterhout, acteur Tony Neef en Sonja van Breen van de Stichting REUR. Samen met het publiek thuis, dat per sms kon stemmen, werd de winnaar gekozen. De wedstrijd is een samenwerking van Stichting REUR Emmen en RTV Drenthe. Het Liedtiesfestival bleek voor eerdere deelnemers en winnaars als Annemiek Drenth, Willem Fledderus, Gerrit Denekamp, Suzanne & Linda Kannegieter en Rik Vinke een opstap in hun muzikale carrière.

Bijschrift foto: Met het lied "Aj wat liefde hebt" eindigden de broers Douwe en Thomas-Timo Bruinsma afgelopen donderdag tijdens de zesde editie van het Drèents Liedtiesfestival op de derde plaats. Op de foto wordt het duo geflankeerd door Douwe’s vriendin Julia Dubbelboer (Foto: RTV Drenthe)

Oes Eig'n Kraantien d.d. 30 mei 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel