Artikel
Sanne en Fay 8e op Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance

Sanne Kuper en Fay Hooge zijn zaterdagmiddag met de selectiegroep Get Up van gymvereniging Dalen tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance in Urk op de achtste plaats geëindigd.
Deze kampioenschappen bestaan uit verschillende voorronden, waarin de deelnemende teams punten kunnen verdienen.

De dansformatie van Sanne en Fay behaalde in de voorbije wedstrijden ruim voldoende punten voor deelname aan de finale in Urk. Eerder dit voorjaar lieten de beide 10-jarige talentvolle streetdancers in Leek met hun team al zo’n uitmuntende dans zien, dat ze rechtstreeks geplaatst werden voor de finale.
Tijdens de finalewedstrijd in Urk stelde het succesvolle team van Esmee Naber niet teleur en keerde met een verdienstelijke achtste plaats huiswaarts. Een resultaat waar Sanne en Fay uitermate trots op kunnen zijn.

Bijschrift foto: Lachende gezichten bij Sanne en Fay na het behalen van de achtste plaats tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 mei 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Postzegelclub.

Verengingsavond iedere tweede woensdag van de maand (september tot en met mei) in het clubgebouw van de Jeu de Boulesvereniging in Coevorden. Activiteiten: veilingen, rondzending (thuiswinkelen met postzegels), ruilen en gez...

zondag, 17 februari 2019

Lees verder

Skiteam De Anwende en oud-leerlingen plaatsen zich voor finale NK skiën

Afgelopen zaterdag was de skibaan in Wezuperbrug het decor van de voorronde van de Nederlandse Scholenkampioenschappen skiën en snowboarden. Tevens wordt er tijdens deze wedstrijden geskied voor een individueel Noord Nederlands Kam...

dinsdag, 29 januari 2019

Lees verder

Nog weer schaatsen op natuurijs deze winter?

'Hoopvol, maar nul garantie'. Eindelijk konden de schaatsen afgelopen week uit het vet, maar de winterpret hield niet lang stand. Zaterdag was het al weer voorbij en liepen de temperaturen snel op...

dinsdag, 29 januari 2019

Lees verder
Willekeurige foto