Artikel
Sanne en Fay 8e op Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance

Sanne Kuper en Fay Hooge zijn zaterdagmiddag met de selectiegroep Get Up van gymvereniging Dalen tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance in Urk op de achtste plaats geëindigd.
Deze kampioenschappen bestaan uit verschillende voorronden, waarin de deelnemende teams punten kunnen verdienen.

De dansformatie van Sanne en Fay behaalde in de voorbije wedstrijden ruim voldoende punten voor deelname aan de finale in Urk. Eerder dit voorjaar lieten de beide 10-jarige talentvolle streetdancers in Leek met hun team al zo’n uitmuntende dans zien, dat ze rechtstreeks geplaatst werden voor de finale.
Tijdens de finalewedstrijd in Urk stelde het succesvolle team van Esmee Naber niet teleur en keerde met een verdienstelijke achtste plaats huiswaarts. Een resultaat waar Sanne en Fay uitermate trots op kunnen zijn.

Bijschrift foto: Lachende gezichten bij Sanne en Fay na het behalen van de achtste plaats tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 mei 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Magisch Drenthe organiseert fietstocht van Hunebed naar Hunebed

In het kader van de Hunebedcampagne van Marketing Drenthe, organiseert Magisch Drenthe op zaterdag 20 oktober een bijzondere fietstocht van “Hunebed naar Hunebed’. Onder leiding van gids Lambert Hans vertrekt men...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Wezuperbrug wint opnieuw Rabodorpentoernooi S.V. Willem Tell

Remco van der Spoel en Tineke Hegen gekroond tot schutterskoning- en koningin. Wezuperbrug heeft afgelopen week voor de derde achtereenvolgende keer het Rabodorpentoernooi van s.v. Willem Tell op zijn naam ges...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Maaike Feunekes pijlsnel Nederlands kampioen

16-jarige Aaldenaar binnen no-time Nederlands kampioen kruisboogschieten. Maaike Feunekes raakte begin dit jaar, tijdens een personeelsuitje van 't Hoes van Hol-An bij SV Willem Tell, voor het eerst een kruisboog aan. Vo...

woensdag, 19 september 2018

Lees verder
Willekeurige foto