Artikel
Sanne en Fay 8e op Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance

Sanne Kuper en Fay Hooge zijn zaterdagmiddag met de selectiegroep Get Up van gymvereniging Dalen tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance in Urk op de achtste plaats geëindigd.
Deze kampioenschappen bestaan uit verschillende voorronden, waarin de deelnemende teams punten kunnen verdienen.

De dansformatie van Sanne en Fay behaalde in de voorbije wedstrijden ruim voldoende punten voor deelname aan de finale in Urk. Eerder dit voorjaar lieten de beide 10-jarige talentvolle streetdancers in Leek met hun team al zo’n uitmuntende dans zien, dat ze rechtstreeks geplaatst werden voor de finale.
Tijdens de finalewedstrijd in Urk stelde het succesvolle team van Esmee Naber niet teleur en keerde met een verdienstelijke achtste plaats huiswaarts. Een resultaat waar Sanne en Fay uitermate trots op kunnen zijn.

Bijschrift foto: Lachende gezichten bij Sanne en Fay na het behalen van de achtste plaats tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 mei 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

vv Sweel haalt ruim 2.500 euro op voor NCFS

vv Sweel heeft vorige maand tijdens tal van sponsoracties meer dan 2.500 euro opgehaald voor de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). De stichting maakt zich sterk voor mensen met de taaisli...

woensdag, 12 juni 2019

Lees verder

Zwembad Zweeloo Cross Triathlon haakt in op Zuidenveldfeest

Finish derde editie - op zaterdag 13 juli – op feestterrein. Op zaterdag 13 juli a.s. staat de derde editie van de Zwembad Zweeloo Cross Triathlon op het programma. Het duurspo...

woensdag, 12 juni 2019

Lees verder

Geslaagde seizoensopening Zwembad Zweeloo

Samen staan we sterk! Dat is één van de pijlers van stichting Zwembad Zweeloo en dat werd zaterdagmiddag tijdens de opening van het nieuwe zwemseizoen 2019 opnieuw onderstreept. De opening werd fe...

dinsdag, 14 mei 2019

Lees verder
Willekeurige foto