Artikel
Sanne en Fay 8e op Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance

Sanne Kuper en Fay Hooge zijn zaterdagmiddag met de selectiegroep Get Up van gymvereniging Dalen tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance in Urk op de achtste plaats geëindigd.
Deze kampioenschappen bestaan uit verschillende voorronden, waarin de deelnemende teams punten kunnen verdienen.

De dansformatie van Sanne en Fay behaalde in de voorbije wedstrijden ruim voldoende punten voor deelname aan de finale in Urk. Eerder dit voorjaar lieten de beide 10-jarige talentvolle streetdancers in Leek met hun team al zo’n uitmuntende dans zien, dat ze rechtstreeks geplaatst werden voor de finale.
Tijdens de finalewedstrijd in Urk stelde het succesvolle team van Esmee Naber niet teleur en keerde met een verdienstelijke achtste plaats huiswaarts. Een resultaat waar Sanne en Fay uitermate trots op kunnen zijn.

Bijschrift foto: Lachende gezichten bij Sanne en Fay na het behalen van de achtste plaats tijdens de Noord-Nederlandse kampioenschappen Streetdance.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 23 mei 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Meisjes Sweel MO11-1 met dubbele cijfers glansrijk kampioen

De meisjes van MO11-1 van v.v. Sweel zijn zaterdag met glans kampioen geworden. Op de laatste speeldag zou de strijd om de titel op doelsaldo worden beslist tussen de meisjes van vv ...

dinsdag, 4 december 2018

Lees verder

Anita Speelman : ‘v.v. Sweel geeft mij veel energie’

Commissie Fondsenwerving v.v. Sweel doet goede zaken. In haar werkzame leven is Anita Speelman altijd bezig met energiebesparing- en opwekking. De inwoonster van Aalden heeft de afgelopen jaren met haar bed...

dinsdag, 27 november 2018

Lees verder

Oude tijden herleven voor 45+ voetballers.

Geert Kiers: ‘Voetbal gaat nooit uit je bloed’. Oude tijden herleven op sportpark ’t Alterbarg in Zweeloo. De spelers van Sweel 45+ sparren op de vrijdagavond met hun leeftijdsgenoten van naburig...

dinsdag, 20 november 2018

Lees verder
Willekeurige foto