.

.

 

.

Openluchtspel Zweeloo met blijspel 'Hotel te koop"

59e editie Openluchtspel Zweeloo weer garant voor vier spetterende voorstellingen

Al maanden zijn ze aan het oefenen, de acteurs van het Openluchtspel Zweeloo. Vrijdag 14 en zaterdag 15 juli a.s. en zaterdag 26 augustus en vrijdag 1 september a.s. wordt door het Zweeler toneelgezelschap het blijspel HOTEL TE KOOP, geschreven door Henk Roede, opgevoerd in het openluchttheater van Aalden.

De commissie heeft vorig jaar de keuze gemaakt voor een andere opzet. Met als doel om zoveel mogelijk mensen, jong en oud, te betrekken bij het openluchtspel. Met het blijspel HOTEL TE KOOP heeft men de spijker op de kop geslagen, want het is een stuk met actie en hilarische momenten. En niet te vergeten een decor waar je U tegen zegt…….! De liefhebbers kunnen in het knusse theater dan ook weer volop genieten!

Stel je veur … een hotel in een mooi Drents darpie, in een mooie rustige bosrieke umgeving.

Simon en Emma Bovendijk drieft dit hotel al hiel wat jaoren, samen met heur veer (nogal biezundere) personielsleden; piccolo Piet, Alfred de kok, tuunman Frits en Grietje, het kamer’wichtie’.

Simon en Emma bint d’r eigenlijk wal klaor met en zie wilt met pensioen, ze hebt het hotel te koop staon. Het löp niet hard met de verkoop deur wat achterstallig underhold an het gebouw en misschien ok wal an het personiel, mar tenslotte dient zich een koper an in de persoon van Hans Groothof. Hans komp met zien secretaresse Lola (..) het hotel bekieken en blef natuurlijk logeren. D’r bint echter meer gasten … de twie vriendinnen Laura en Nel en Jacques Chateau, die veur een groot landelijk blad een recensie over het hotel zal schrieven.

Het is natuurlijk ofwachten of de verkoop deur giet en as het deur giet dan is er nog de vraog wat de neie eigenaar van plan is met het hotel….En dan moet wij buurman Geert zeker niet vergeten … dat doew ok niet, daor zörgt hij zölf wal veur met zien iewige geklaag en eisen tot schadevergoeding …

Kom allemaol naor de oetvoeringen van Hotel te koop! je kriegt een geweldige aovend met veul grappen en komische situaties …. elk en iene zal zuch geweldig vermaken!

De spelers dit jaar zijn: Tonny van de Wetering, Aart Schouten, Tienus Evenhuis, Albert Hilbrands, Rink ten Berge, Bert-Jan Volders, Mark Holman, Aaltje Bos, Jose de Lange, Marianne Horsting, Berta Volders en Wilma Visser. Souffleuse is Annie Holman en de regie is in handen van Aaltje Bos en Albert Hilbrands.

Aanvang van de voorstellingen is steeds om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop en op uitvoeringsavonden aan de kassa (mits voorradig) Het is verstandig kaarten te reserveren,want vol=vol !!!!

Het telefonisch reserveren van kaarten kan via dit telefoonnummer:06-46 22 92 80

Toegangsprijs 7,50 euro, kinderen t/m 12 jaar 3 euro (alleen onder begeleiding van een volwassene).

Voor  informatie kunt u terecht op onze website: www.openluchtspelzweeloo.nl of op de facebook pagina

Oes Eig'n Kraantien d.d. 4 juli 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel