.

.

 

.

Lentefair LEEF! Zweeloo brengt € 16.000 op

De 5eeditie van de lentefair LEEF! Zweeloo heeft € 16.000opgeleverd voor Zwembad Zweeloo.
De werkgroep kijkt terug op een geslaagde 5eeditie. Heerlijke temperatuur voor een mooie en gezellige lentefair. Elk jaar willen we het net even weer iets anders doen. Wij vinden dit belangrijk. Elk jaar moet het weer interessant zijn voor de bezoekers en de standhouders om deze dagen te bezoeken. Dit jaar is dat zeker weer gelukt.

In de aanloop naar de lentefair LEEF!, tijdens de beide dagen en de week aansluitend hebben wij als werkgroep enorm veel hulp van vrijwilligers. Zonder hun hulp is dit niet te organiseren. Wij zijn als werkgroep alle vrijwilligers enorm dankbaar. De vrijwilligers vinden het echter ook , net als wij als werkgroep, heel belangrijk om te zorgen dat ons mooie openluchtbad voor altijd blijft bestaan. En het is fantastisch dat ook de standhouders/sponsoren ons trouw blijven. Voor editie 6 hebben zich al weer een groep standhouders gemeld. 5 en 6 mei 2018 zijn zij er weer bij.

Om te zorgen voor continuïteit van LEEF! Zweeloo en andere activiteiten welke worden georganiseerd door Stichting Zwembad Zweeloo zijn wij het hele jaar door op zoek naar werkgroepleden. Ook voor LEEF! zoeken wij nieuwe mensen die het stokje over willen nemen. Lijkt het je leuk om eens een jaar mee te lopen om te kijken of het wat voor je is? Of zeg je gelijk dit is echt iets voor mij? Geef dit dan door aan één van de werkgroepleden van LEEF!  Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek om te kijken waar je uitdagingen liggen.

De werkgroep is ook bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Werkgroep LEEF! heeft het weer graag gedaan!

Roelina Prakken, Monique Tempelman, Rieta Reinders, Jolanda Kuper, Jorrick Koedijk, John Pronk, Sietse Adema, Jan Seubring

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 juli 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel