.

.

 

.

'Achtkamp Zweeloo’ eindigt op zevende plaats

Zweeloo is afgelopen weekend tijdens de Zuidenveldcompetitie in Sleen op een zevende plaats geëindigd. Sleen legde beslag op de eerste plaats en kreeg uit handen van burgemeester Bert Bouwmeester de Zuidenveld-oorkonde uitgereikt.

Deze oorkonde vervangt de vroegere Achtkampbokaal. Er waren acht categorieën, die meetelden voor de Zuidenveldcompetitie: de praalwagens, de keuringen en concoursen, de Wildmanrun, het game event, het bridgetoernooi, Heel Zuidenveld bakt, de puzzellrit en het concours d'élégance.

De oorkonde, beschikbaar gesteld door de gemeente Coevorden, wordt ieder jaar uitgereikt en blijft in de winnende kern. 

Eindstand Zuidenveld 2017: 1. Sleen, 55 punten; 2. Schoonebeek, 53; 3. Dalen, 51; 4. Oosterhesselen, 50; 5. Coevorden, 45; 6. Emmen, 40; 7. Zweeloo, 27; 8. Odoorn, 24

Oes Eig'n Kraantien d.d. 11 juli 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel