.

.

 

.

Rabobank Borger-Klenckeland sluit kantoor in Zweeloo

Per 1 juli a.s. sluit Rabobank Borger-Klenckeland in Zweeloo haar deuren. Om de klanten tegemoet te komen wordt de telefonische bereikbaarheid van de bank uitgebreid. Vanaf 1 juli a.s. is de bank van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 20.00 uur telefonisch te bereiken en op vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Het pinautomaat blijft wel voor Zweeloo behouden.

 

 

De sluiting is een direct gevolg van het sterk afnemend bezoek van klanten aan het bankkantoor aan de Kruisstraat. Volgens de directie van Rabobank Borger-Klenckeland is het bezoek de afgelopen jaren zeer sterk afgenomen. 'Steeds meer klanten van de bank regelen hun bankzaken via telefoon of internet. De kosten voor het openhouden van het kantoor worden hierdoor in verhouding erg hoog', zo schrijft de directie van de bank in een brief aan de relaties. Het kantoor in Sleen blijft wel open en is vanaf 1 juli a.s. ook tussen de middag geopend. Het bankgebouw in Zweeloo gaat in de verkoop.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel