.

.

 

.

Eindsprint voor organisatie SamenLoop voor Hoop

Teller staat inmiddels al op 33 teams. Dat de meeste mensen zo langzamerhand weer terug zijn van vakantie wordt voor de organisatie van de SamenLoop voor Hoop ook duidelijk. Lag de inschrijving van de teams in de vakantieperiode vrijwel stil, de afgelopen week zijn er weer vier nieuwe teams ingeschreven. Daarmee staat de teller op dit moment op 33 teams.

Grietje Oosting van de organisatie hoopt uiteraard dat er nog meer bij komen. 'We hadden ons als doel gesteld om 30 teams mee te laten doen, nu hopen we stiekem op 40.'

Mooie acties in vakantieperiode
De teams hebben overigens in de vakantieperiode niet echt stilgezeten. Ze hebben mooie acties voorbereid en uitgevoerd. Zo heeft Team Sweel tijdens de Drentse Fiets4Daagse pannenkoeken verkocht waar ze een mooie opbrengst mee hebben opgehaald. Nu verkopen ze prachtige letterhangers. Ook erg creatief zijn de Sweelsisters. Zij maken, samen met Label 18.12 erg mooie sleutelhangers. Team Reigers & co heeft potten gemaakt met bakmixen die ze op dit moment aan het verkopen zijn, onder andere bij bakkerij Kuijer. Ook organiseren ze op 9 september een feest op sportpark de Alterbarg. Van OnSCHATZbare waarde verkoopt op 3 en 17 september ontbijtjes voor het goede doel.  Het is zomaar een greep uit de acties die er op dit moment gaande zijn.

Bedrijvigheid
Grietje Oosting is blij met alle bedrijvigheid: 'Het toont hoe betrokken iedereen is en hoe graag de teams ons willen steunen om de opbrengst voor het KWF zo hoog mogelijk te maken.' De komende weken staat er voor de organisatie van alles op het programma, zowel voor de Teams als de Eregasten. De datums even op een rijtje:

4 september 19.30 uur: Informatieavond voor Eregasten in de Bakkershoeve in Meppen

6 september 19.30 uur: Informatieavond voor Eregasten in Sigrids Garden in Emmen

7 september 19.30 uur: Informatieavond voor Teamcaptains in de Bakkershoeve in Meppen

De informatieavond voor Eregasten is bedoeld voor mensen die zich al hebben aangemeld en die er over denken om zich aan te melden als Eregast. Grietje legt het uit: ‘Je kunt je aanmelden als Eregast als je kanker hebt of hebt gehad. Je bent dan 24 uur, samen met je partner of naaste, onze gast. We hebben een verwenprogramma samengesteld, maar je kunt ook alleen een praatje maken met lotgenoten. Natuurlijk ben je ook welkom om mee te lopen met een team.’

'Puntjes op i'
De organisatie gaat dus de komende weken echt voor de eindsprint. 'In grote lijnen hebben we het evenement goed staan', zegt Grietje Oosting. 'De komende weken zetten we de puntjes op de i. Voor een aantal zaken hebben we nog sponsoren nodig. Bijvoorbeeld voor de kaarsen voor de kaarsenceremonie. En de tent voor de Eregasten. Gelukkig hebben we voor de meeste benodigdheden al sponsoren uit de regio kunnen vinden. We vinden het heel fijn dat we zoveel medewerking krijgen!’

Oes Eig'n Kraantien d.d. 28 augustus 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel