.

.

 

.

Herfstfair bij Woongroep Zweeloo

Op zaterdag 28 oktober a.s. staat bij Woongroep Zweeloo van 13.00-17.00 uur de derde Herfstfair op het programma. De afgelopen twee jaar waren succesvolle middagen met een prima opbrengst voor de standhouders. De opbrengst van de kraam is uiteraard voor de kraamhouder zelf.

De kramen staan op het buitenterrein, binnen in de woongroep worden pannenkoeken gebakken. Er is muziek, een loterij en een hoop gezelligheid!

De huur van de kraam en de opbrengst van de loterij is ten bate van Stichting Zorg met Sterren. Deze stichting is opgericht om bewoners de mogelijkheid te geven om hun vrije tijd invulling te vergroten doormiddel van uitjes, iets te organiseren etc.

·  Een kraam van 3 meter kost 30 euro

·  Een kraam van 4 meter kost 35 euro

·  Met elektra is het 5 euro duurder

Van harte hopen we dat ook dit jaar de weergoden ons goed gezind zijn en we weer een grote aantal bezoekers mogen ontvangen. Mocht je enthousiast zijn geworden en wil je een kraam huren en onze stichting steunen ? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Danielle of Joyce.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 12 september 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel