.

.

 

.

Foto Expositie “Oes Drenthe” geopend!

Vorige week werd de Foto Expositie “Oes Drenthe” in Zweeloo geopend. Om precies te zijn, door Willy-Anne van Stiphout als voorzitter van de Kunstenaarsherberg. De expositie toont het werk van een tiental fotografen die elk de vrijheid kregen een aantal foto’s te presenteren waarmee zij laten zien wat Drenthe voor hen betekent. Die vrijheid resulteerde in verrassende beelden en verschillende technieken.

Sabine van der Leek gaf namens de fotografen nog een toelichting op het voorwerk, wat ongeveer een half jaar in beslag nam, maar sprak ook over de motivatie en de lol om dit samen te doen. Onder het genot van koffie en thee kregen de bezoekers gelegenheid kennis te maken met de fotografen en vragen te stellen.  

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken in de Kunstenaars Herberg in Zweeloo (Hoofdstraat 15, achter Bistro Tante Sweel). De openingstijden van deze tentoonstelling zijn op zaterdagmiddag van 13.00 – 17.00 en op zondagmiddag van 13.30 – 16.30. De expositie loopt door tot en met zondag 29 oktober ‘17. Maar in de periode zaterdag 30 september t/m zondag 8 oktober is de tentoonstelling niet toegankelijk omdat Bistro Tante Sweel dan wegens vakantie is gesloten. Foto: Shelly Jonkman Oes Eig’n Kraantien d.d. 12 september 2017.
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel