.

.

 

.

Mooie acties voor de SamenLoop voor Hoop

Ook "Glazen Huis"actie op Brink van Oud Aalden. Nog een kleine maand en dan kleurt Zweeloo en wijde omgeving paars! We zien nu al dat er zachtlila begint te onstaan door alle acties die door teams worden georganiseerd.

 

Zo heeft Team Sweel bijvoorbeeld pannenkoeken gebakken rond de Drentse Fiets-4daagse. Team Sweelsisters heeft prachtige engeltjes gemaakt en verkocht. Team Reigers en co organiseerde afgelopen zaterdag een gezellig feest in de kantine van v.v. Sweel. Het Team Coatect PCN is al maanden bezig met de verkoop van tweedehands kleding tegenover bistro Tante Sweel. En Team De Anwende verkoopt door leerlingen gemaakte kaarten. Zo is ieder team op zijn eigen manier bezig voor het goede doel en krijgen we steeds meer bekendheid.

Ook tijdens de SamenLoop zelf wordt er nog geld ingezameld door teams. Er zijn op de brink kramen te vinden waarin allerhande spullen worden verkocht. Zo zijn er knieperties- potten met bakmixen, stroopwafels, kado doosjes, bloemen, gebruikte spullen en nog veel meer.

“Glazen Huis”-actie  Team de Bakkershoeve
Eén actie lichten we er graag even uit en dat is de Glazen Huis actie van Team de Bakkershoeve. Jan Willem Bakker licht het toe: 'Toen we van de SamenLoop hoorden en mijn vrouw tot voorzitter werd benoemd, kwamen er allerlei voorstellen om het evenement te doen slagen. Hoe kunnen we zo veel mogelijk betekenen en geld inzamelen tijdens deze actie? Ik hoorde van mijn vrouw dat er allerlei activiteiten werden opgezet. Dit gaf mij stof tot nadenken. Zelf ben ik uren bezig met muziek beluisteren en af en toe word ik voor verenigingen tijdens feestjes gevraagd om de muziek te verzorgen.  Hoe zou ik me nuttig kunnen maken voor dit evenement? Het Glazen Huis! Dat was nog niet genoemd bij de diverse activiteiten. Toen ik dit idee doorgaf aan mijn vrouw was ze direct razend enthousiast. En ook de organisatie van de SamenLoop vond het een geweldig idee.

Op 7 en 8 oktober, 24 uur, muziek draaien voor het goede doel. Een combinatie van hobby en iets wezenlijks goeds doen!' Het Team vond een sponsor voor een heus 'Glazen Huis' en zo staat Jan Willem op 7 en 8 oktober 24 uur in het Glazen Huis op verzoek muziek te draaien, tegen vergoeding uiteraard. Voor 3 euro kunt u al een verzoeknummer aanvragen, maar meer mag natuurlijk altijd. Bakker promoot zijn actie graag: 'Uiteindelijk gaat de hele opbrengst naar de SamenLoop voor Hoop! U kunt mij vinden in het “Glazen” Huis, vanwaar ik muziek zal verzorgen. Ik hoop van harte dat u aanwezig zult zijn om samen met alle deelnemers en organisatoren, deze 7 en 8 oktober, tot een succesvol en geslaagd evenement te maken.'

Oes Eig’n Kraantien d.d. 12 september 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel