.

.

 

.

Nieuwe programma Sweel Cultureel van start!

Om precies te zijn op zondag 17 september om 15.00 uur in ’t Hoes van Hol-An in Aalden met een optreden van het kwartet Trust. Lead zangeres Joan Albrecht wordt begeleid door Fred Bakker (slagwerk) en de gitaristen Jan Doeke van der Veen en Bert Middelbos. Trust brengt easy-listening, blues en soft-soul. Sfeervolle muziek! De toegang bedraagt € 15,00 per persoon, alleen contant te voldoen bij de kassa.

De toegang voor een enkele voorstelling is inderdaad iets duurder geworden, maar de prijs van een abonnement voor het hele seizoen (6 evenementen) blijft € 50,00. Wilt u plaatsen reserveren, een abonnement kopen of een cadeaubon (à € 15,00) bestellen, stuur uw vraag per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij regelen dat zsm voor u.  Cadeaubonnen kunt u ook kopen bij het Tourist Info Zweeloo aan de Aelderstraat 21a (0591-372299).

U vindt alle informatie over het komend seizoen in onze flyer die huis aan huis verspreid is én op onze website www.sweelcultureel.nl. Tot ziens!

Bijschrift foto: Het kwartet Trust opent op zondag 17 september het seizoen van Sweel Cultureel.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 12 september 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel