.

.

 

.

SamenLoop voor Hoop: Succesvol dankzij sponsoren

De SamenLoop voor Hoop organisatie heeft inmiddels het evenement op 7 en 8 oktober goed in de steigers staan. Nog een paar kleinigheidjes en dan kan de 24 uurs wandelestafette op 7 oktober om 17.00 uur van start gaan. De organisatie is begonnen met een budget van 0 euro en probeert de kosten minimaal te houden om een zo groot mogelijk bedrag te kunnen overhandigen aan KWF Kankerbestrijding.

Tot nu toe lukt dat goed dankzij alle sponsoren die op hun eigen manier bijdragen. Zo heeft Nunobijvoorbeeld het drukwerk gesponsord, draagt Landalzorg voor het diner voor de Eregasten, SNS Bank sponsort de inkoop van de kaarsen en worden alle verwenmomenten voor de Eregasten gesponsord. Daarnaast heeft een groot aantal bedrijven een financiële bijdrage overgemaakt.

Zo kunnen de tenten, de kramen, het podium en de andere benodigdheden tegen minimale kosten worden gebruikt. Dat vergde weliswaar veel overleg, maar de organisatie kon steevast rekenen op veel medewerking: veel mensen dragen het goede doel een warm hart toe.

Zwaagstra Beton en Zwaagstra Sierbestrating
Zwaagstra Beton en Zwaagstra Sierbestrating, het Hoogeveense bedrijf met haar roots in Zweeloo, is een bijzondere sponsor die op verschillende manieren bijdraagt. Zo is Dieneke Zwaagstra betrokken bij de organisatie, heeft het bedrijf stroopwafels ingekocht die door het vrouwenteam van v.v. Sweel worden verkocht, sponsoren ze een deel van de benodigdheden van het evenement en als hoofdsponsor van v.v.  Sweel stellen ze de komende weken een bedrag beschikbaar per gescoord doelpunt. Het moge duidelijk zijn dat de organisatie erg blij is met de inbreng van Zwaagstra.

Dieneke Zwaagstra vertelt: 'Ik kwam zelf in aanraking met de Samenloop door de oproep in Oes Eigen Kraantien. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het evenement sprak me direct aan en ik wilde mijn steentje hier graag aan bijdragen' Samen met haar zus Alice stapte ze in de organisatie.

Binnen het bedrijf werden ze ook al snel enthousiast om iets te doen voor het evenement. 'Als bedrijf vinden we dat je een maatschappelijke verantwoordelijk hebt. En we zijn blij dat we de mogelijkheid hebben om te helpen,' aldus Dieneke Zwaagstra.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 19 september 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel