.

.

 

.

'De liefde voor ons huis is terug. Ik ben weer blij als ik thuiskom'

Kim Voets brengt interieurs en levens in balans met klassieke Feng Shui & BaZi. Kim Voets (46) uit Aalden werkte na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden als projectleider bij diverse congresorganisatiebureaus in Amsterdam en Den Haag en als Hoofd-events bij Madurodam. In 2000 verhuisde ze met haar partner Bas Been naar Oud-Aalden om daar samen ‘t Hoes van Hol-An te gaan runnen. Het roer ging dus om! Maar kort na de verhuizing werd Bas ernstig ziek en beviel Kim tegelijkertijd van haar zoon. In die periode overleden ook enkele dierbare vriendinnen.

Bas genas en de pannenkoekenboerderij draaide als een zonnetje, maar de koek was op; Kim kreeg een burnout. Ze voelde dat het anders moest, maar hoe? In het kader van ‘doen wat je leuk vindt, maakt je gelukkig’ besloot ze een opleiding binnenhuisarchitectuur te volgen. Tijdens haar zoektocht naar meer balans, ontdekte ze de eeuwenoude Chinese Feng Shui en later BaZi. Kim herstelde eerst de balans in haar eigen huis en leven. Met succes! Inmiddels is Kim een expert en succesvol consultant op het gebied van Feng Shui en BaZi. Het wordt vaak bestempeld als ‘zweverig’ of ‘vaag’. 'Onterecht', zegt Kim. 'Ik heb zelf een alles behalve zweverige achtergrond.'

Rust, ontspanning en ondersteuning
Dat een zieke partner en stress in het algemeen een enorme impact op je relatie en op het gezin hebben, weet Kim uit eigen ervaring: 'Je voelt je continue onrustig en ook je huis voelt niet meer als een thuis. Als je eens een burnout of een zeer stressvolle situatie hebt meegemaakt, dan wil je nooit meer terug naar dat gevoel. Je wilt rust, ontspanning en ondersteuning, vooral in en van je woonomgeving. Als je leven op z’n kop staat, dan wil je op z'n minst dat je huis als een veilige en rustige haven aanvoelt. Maar ook als je thuiskomt na een drukke dag op het werk, wil je kalmte ervaren.” Kim helpt mensen bij het herstellen van de balans op basis van klassieke Feng Shui. Deze Chinese metafysica bestudeert en creëert harmonie in ruimtes.

Aanzet tot verandering
De aanzet tot verandering hoeft volgens Kim niet altijd iets drastisch als een burnout te zijn. ‘Vrouwen nemen ook contact met mij op uit nieuwsgierigheid of omdat ze het gewoon heel leuk vinden om met interieurdesign en -styling bezig te zijn. Ze hebben via via gehoord wat ik bij anderen in en om huis heb gedaan en zijn benieuwd wat ik voor hen kan betekenen. Soms gaat de wens wel dieper en heeft de hulpvraag betrekking op het zoeken naar balans binnen belangrijke levensthema’s, zoals relaties en werk. Het doel van al mijn Feng Shui consulten is dat je huis en je omgeving je gaan ondersteunen, dat je je lekker in je vel voelt én blij bent om thuis te komen.

Vrouwen in transitie
De meeste aanvragen krijgt Kim van vrouwen die voelen dat ze in een nieuwe levensfase terecht zijn gekomen. 'De behoefte om ‘het anders te gaan doen’ is ontstaan. Maar ze weten vaak nog niet hoe. Vrouwen in transitie, noem ik ze. Met BaZi help ik ze te ontdekken wie ze werkelijk zijn en hoe ze hun eigenschappen zo optimaal mogelijk kunnen benutten om verder te groeien.'

Kim biedt BaZi lifestyle coaching, Feng Shui home coaching en workshops ‘Harmonie & balans in je huis’ in haar eigen studio en op locatie. Daarnaast geeft ze workshops en masterclasses aan professionele stylisten en interieurontwerpers die verdieping zoeken in hun werk. Kijk voor meer informatie en boeken van workshop op www.huisnaarjehart.nl

Workshopdata waarvoor u zich nog kunt aanmelden: 4 oktober a.s. van 10-13 uur en 28 oktober a.s. (workshop met lunch) van 11-15 uur.

Bijschrift foto: Kim Voets werkte van 2005 tot 2016 als professioneel food-fotograaf voor diverse tijdschriften. Inmiddels is de 46-jarige inwoonster van Aalden een expert en succesvol consultant op het gebied van Feng Shui en BaZi. (Eigen foto)

Bron: Coevorden HuisAanHuis  
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel