.

.

 

.

Oogstfeest Meppen……in alle opzichten geslaagd!

Alle voorbereidende werkzaamheden zijn in de handen van organiserende comité’s, maar het weer is niet te regelen. Op 23 en 24 september bleek dat de organisatoren van het Oogstfeest in Meppen hun deel van het feest goed hadden voorbereid, en omdat de weergoden ook meewerkten stond niets een geslaagd Oogstfeest in de weg. Een grote variëteit aan kramen en activiteiten maakte dat de véle bezoekers zich prima konden vermaken.

Bijschrift foto: Particulieren uit Meppen en omliggende dorpen brachten afgelopen weekend tijdens het Oogstfeest niet alleen hun beste oogst van het jaar aan de man, zij gaven ook tips over het bereiden, inmaken, conserveren of brouwen van wat ze geoogst hebben. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Bijschrift foto: Onder ideale weersomstandigheden kon het publiek gezellig struinen langs kraampjes met heerlijke en gezonde producten. Wie zelf appels uit eigen boomgaard had geplukt kon deze meebrengen en tot appelsap laten persen. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Bijschrift foto: Voor jong en oud waren er ook allerlei leuke activiteiten, excursies, wandelingen en workshops. (Foto: Monique Jonkman-Koolen)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 26 september 2017.

 
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel