Artikel
Herfstfair bij Woongroep Zweeloo

Op zaterdag 28 oktober a.s. staat bij Woongroep Zweeloo van 13.00-17.00 uur de derde Herfstfair op het programma. De afgelopen twee jaar waren succesvolle middagen met een prima opbrengst voor de standhouders. De opbrengst van de kraam is uiteraard voor de kraamhouder zelf.

De kramen staan op het buitenterrein, binnen in de woongroep worden pannenkoeken gebakken. Er is muziek, een loterij en een hoop gezelligheid!

De huur van de kraam en de opbrengst van de loterij is ten bate van Stichting Zorg met Sterren. Deze stichting is opgericht om bewoners de mogelijkheid te geven om hun vrije tijd invulling te vergroten doormiddel van uitjes, iets te organiseren etc.

·  Een kraam van 3 meter kost 30 euro

·  Een kraam van 4 meter kost 35 euro

·  Met elektra is het 5 euro duurder

Van harte hopen we dat ook dit jaar de weergoden ons goed gezind zijn en we weer een grote aantal bezoekers mogen ontvangen. Mocht je enthousiast zijn geworden en wil je een kraam huren en onze stichting steunen ? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ter attentie van Danielle of Joyce.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Bewoners Aelderhof tijdelijk uit woning voor asbestsanering

“As ’t möt dan möt ‘t”. Vier tot acht dagen je huis uit vanwege asbestsanering. Dat ongewenste nieuws kregen de bewoners van de (oudste) seniorenwoningen aan de Aelderhof onlangs te hor...

dinsdag, 23 januari 2018

Lees verder

Aanschuifmaaltijden Horecavereniging Zweeloo

Boeren, Burgers en Buitenlui van de oude gemeente Zweeloo en omstreken! De Horecavereniging Zweeloo nodigt jullie ook dit voorjaar weer uit om aan te schuiven aan de bekende 'Aanschuifmaaltijden'. Meer dan...

dinsdag, 23 januari 2018

Lees verder

Geef aan de collectant van de Hersenstichting

Van 29 januari tot 3 februari 2018 vraagt de Hersenstichting uw steun. Vele enthousiaste collectanten gaan in Zweeloo, Aalden, Meppen en Benneveld op pad om geld in te zamelen voor al ...

dinsdag, 23 januari 2018

Lees verder
Willekeurige foto