Artikel
Herfstfair bij Woongroep Zweeloo

Op zaterdag 28 oktober a.s. staat bij Woongroep Zweeloo van 13.00-17.00 uur de derde Herfstfair op het programma. De afgelopen twee jaar waren succesvolle middagen met een prima opbrengst voor de standhouders. De opbrengst van de kraam is uiteraard voor de kraamhouder zelf.

De kramen staan op het buitenterrein, binnen in de woongroep worden pannenkoeken gebakken. Er is muziek, een loterij en een hoop gezelligheid!

De huur van de kraam en de opbrengst van de loterij is ten bate van Stichting Zorg met Sterren. Deze stichting is opgericht om bewoners de mogelijkheid te geven om hun vrije tijd invulling te vergroten doormiddel van uitjes, iets te organiseren etc.

·  Een kraam van 3 meter kost 30 euro

·  Een kraam van 4 meter kost 35 euro

·  Met elektra is het 5 euro duurder

Van harte hopen we dat ook dit jaar de weergoden ons goed gezind zijn en we weer een grote aantal bezoekers mogen ontvangen. Mocht je enthousiast zijn geworden en wil je een kraam huren en onze stichting steunen ? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ter attentie van Danielle of Joyce.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 12 september 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Nieuw in gezondheidscentrum Zweeloo: Podopraktijk Pol

Kennismaking tijdens ‘Open dag’ vrijdag 1 juni a.s. van 10.00 - 14.00 uur. Mijn naam is Marjolijne Pol. Ik ben pedicure en registerpodoloog en woon samen met mijn man Rob en onz...

woensdag, 23 mei 2018

Lees verder

Terugblik op 25-jarig jubileum van de Korenhof

Afgelopen week werd het 25-jarig jubileum van woonwijkcentrum De Korenhof gevierd. In een fotoreportage van Monique en Shelly Jonkman blikken we terug op de zeer geslaagde festivi...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder

Julia Oldengarm geniet met volle teugen van avontuurlijke stage in Suriname

Julia Oldengarm stapte eind februari voor ruim vier maanden in een heel andere wereld. De 21-jarige studente logopedie helpt kinderen tijdens haar stage in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo met spraak- en ...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder
Willekeurige foto