Artikel
Herfstfair bij Woongroep Zweeloo

Op zaterdag 28 oktober a.s. staat bij Woongroep Zweeloo van 13.00-17.00 uur de derde Herfstfair op het programma. De afgelopen twee jaar waren succesvolle middagen met een prima opbrengst voor de standhouders. De opbrengst van de kraam is uiteraard voor de kraamhouder zelf.

De kramen staan op het buitenterrein, binnen in de woongroep worden pannenkoeken gebakken. Er is muziek, een loterij en een hoop gezelligheid!

De huur van de kraam en de opbrengst van de loterij is ten bate van Stichting Zorg met Sterren. Deze stichting is opgericht om bewoners de mogelijkheid te geven om hun vrije tijd invulling te vergroten doormiddel van uitjes, iets te organiseren etc.

·  Een kraam van 3 meter kost 30 euro

·  Een kraam van 4 meter kost 35 euro

·  Met elektra is het 5 euro duurder

Van harte hopen we dat ook dit jaar de weergoden ons goed gezind zijn en we weer een grote aantal bezoekers mogen ontvangen. Mocht je enthousiast zijn geworden en wil je een kraam huren en onze stichting steunen ? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ter attentie van Danielle of Joyce.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

'De liefde voor ons huis is terug. Ik ben weer blij als ik thuiskom'

Kim Voets brengt interieurs en levens in balans met klassieke Feng Shui & BaZi. Kim Voets (46) uit Aalden werkte na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden als projectleider bij diverse congresorganisatiebureaus in Amsterdam en De...

dinsdag, 19 september 2017

Lees verder

Kaartenactie De Anwende voor SamenLoop voor Hoop

De leerlingen van De Anwende komen in actie om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop. Alle leerlingen hebben een tekening gemaakt en hier zijn mooie kaarten van gedrukt. De ...

dinsdag, 19 september 2017

Lees verder

Open dag AZC

Ben je benieuwd naar het leven op een asielzoekerscentrum? Neem dan zaterdag 23 september a.s  van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje in het AZC in Aalden! Ontmoet bewoners, vrijwilligers en medewerkers....

dinsdag, 19 september 2017

Lees verder
Willekeurige foto