Artikel
Herfstfair bij Woongroep Zweeloo

Op zaterdag 28 oktober a.s. staat bij Woongroep Zweeloo van 13.00-17.00 uur de derde Herfstfair op het programma. De afgelopen twee jaar waren succesvolle middagen met een prima opbrengst voor de standhouders. De opbrengst van de kraam is uiteraard voor de kraamhouder zelf.

De kramen staan op het buitenterrein, binnen in de woongroep worden pannenkoeken gebakken. Er is muziek, een loterij en een hoop gezelligheid!

De huur van de kraam en de opbrengst van de loterij is ten bate van Stichting Zorg met Sterren. Deze stichting is opgericht om bewoners de mogelijkheid te geven om hun vrije tijd invulling te vergroten doormiddel van uitjes, iets te organiseren etc.

·  Een kraam van 3 meter kost 30 euro

·  Een kraam van 4 meter kost 35 euro

·  Met elektra is het 5 euro duurder

Van harte hopen we dat ook dit jaar de weergoden ons goed gezind zijn en we weer een grote aantal bezoekers mogen ontvangen. Mocht je enthousiast zijn geworden en wil je een kraam huren en onze stichting steunen ? Neem dan contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ter attentie van Danielle of Joyce.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Buitengebied Wezuperbrug en Wezup ingericht als 60 km/u zone

Zo ongeveer sinds het afgelopen voorjaar geldt er voor een deel het buitengebied van Wezuperbrug en Wezup een maximaal toegestane snelheid van 60 kilometer per uur. De maatregel is een uit...

dinsdag, 14 november 2017

Lees verder

Sint Maarten in de Korenhof

In het kader van de samenwerking KC – Korenhof, hebben de kleuters en groep 3 van c.b.s. ‘De Schutse’, dit jaar de bewoners van de ‘Korenhof’ en ‘Huize Wezup’ verrast met...

dinsdag, 14 november 2017

Lees verder

De deuren sluiten: Auto Mekkes is uitgesleuteld

Ruim 40 jaar was Auto Mekkes een begrip in Noord Nederland en ver daar buiten. Henk en Dini Mekkes stoppen er nu mee. “Een beetje zeer doet het wel.” Auto Mek...

dinsdag, 14 november 2017

Lees verder
Willekeurige foto