.

.

 

.

Expositie Vogelfotografie Henk Epping

Een baardman in het riet, een donzige jonge gaai, opvliegende kraanvogels in de ochtenddauw: Henk Epping uit Gees trekt er vaak op uit om de natuur te fotograferen. Een selectie van zijn vogelfotografie is nu te bewonderen in het gezondheidscentrum van Oosterhesselen. 

Vanaf zijn geboorte woont Henk Epping in Gees, een mooi dorp omringd door veel natuur, waar hij in de loop der jaren steeds meer van is gaan genieten. Met zijn camera in de aanslag kan hij uren wachten op een dier dat hij wil fotograferen. Dit doet hij zonder de natuur op welke manier dan ook te verstoren. 

Niet alleen de omgeving van Gees, maar ook andere interessante natuurgebieden in binnen- en buitenland hebben zijn aandacht. Als kraanvogel-liefhebber maakte hij foto's van de indrukwekkende vogels in het noorden van Duitsland aan de Oostzee, en rond Osnabrück.

Henk Epping exposeerde eerder in het UMCG, het Bethesda ziekenhuis en bij Gees in Wintersfeer. Tot half januari kunnen de bezoekers van het gezondheidscentrum van zijn fraaie foto's genieten.

Gezondheidscentrum Oosterhesselen
Edveensweg 13 | 7861 AM  Oosterhesselen
Open tijdens praktijkuren

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel