.

.

 

.

Fietstocht van Hunebed naar Hunebed

Donderdag 26 oktober wordt door Tourist Info Zweeloo (onderdeel van Magisch Drenthe) een bijzondere fietstocht georganiseerd. Magisch Drenthe houdt zich o.a. bezig met Marketing en Promotie van de gemeente Coevorden.

Deze fietstocht, is ontstaan door de Hunebed campagne die eind september gestart is door Drenthe.nl.
De fietstocht start vanaf Tourist Info Zweeloo en voert de fietser langs diverse bezienswaardigheden zoals hunebed de Papeloze Kerk in de Boswachterij Sleenerzand.

Gids Lambert Hans neemt de fietser mee op een inspirerende fietstocht van 25 kilometer. Hij laat de mensen die meefietsen leuke plekjes zien en vertelt over het ontstaan van het landschap.

De start van de fietstocht is om 13.00 uur vanaf Tourist Info Zweeloo, Aelderstraat 21a, 7854 RN Aalden. Telefoon 0591-372299, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De kosten zijn 4,50 euro p.p. incl. een kopje koffie of thee. Aanmelden kan tot en met 25 oktober.
Dit is een prachtige fietstocht om mee te maken!

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel