Artikel
DGC De Gelpenberg, dé club voor de golfer van vandaag en morgen!

De golfbaan van DGC De Gelpenberg in Aalden scoort hoog in de rankings van onder meer Leadingcourses en wordt aangemerkt als de mooiste baan van Noord-Nederland. De golfclub De Gelpenberg koestert dat en is daar trots op.

Dilemma
Natuurlijk begrijpt De Gelpenberg ook het dilemma van de golfer van nu en morgen. De eeuwige discussie van tijd versus kosten. De Gelpenberg anticipeert daarop! Vanaf 1-1-2018 hanteert de club voor alle leden een leeftijdsafhankelijk lidmaatschapstarief, zonder de (speel)rechten aan te passen. Een dertiger of een veertiger met een jong gezin zit er immers anders in dan een vijftiger met studerende kinderen of een zestiger met de kinderen de deur uit. Ook werk en carrière spelen natuurlijk vaak een belangrijke rol. Daarnaast hoeft golf ook niet je enige sport te zijn. Maar als je lid bent moet je kunnen spelen en trainen op tijden dat het jou past. En natuurlijk ook zoveel holes als jij op dat moment wilt of kunt spelen. Immers: vrije tijd is spaarzaam en als je de tijd hebt dan wil je die optimaal gebruiken.

Geweldige aanbiedingen
Kijk voor het leeftijdsafhankelijk lidmaatschapstarief zoals deze gaat gelden vanaf 1-1-2018 op de website www.dgcdegelpenberg.nl. Wil je direct komen spelen? Natuurlijk kan dat. Je bent van harte welkom! In 2017 en 2018 zijn er geweldige aanbiedingen voor zowel de beginnende als ervaren golfer. Inschrijfgeld en participaties kennen we sowieso al niet meer.

Oefen- en trainingsfaciliteiten
Je kunt bijvoorbeeld vanaf 1 september tot het eind van het jaar al voor slechts € 175,00 komen golfen, om aansluitend het hele jaar 2018 tegen het actietarief van € 750,= te golfen op de mooiste golfbaan van Noord Nederland. Met ingang van 2019 betaal je het dan geldende lidmaatschapstarief. Onbeperkt golfen van 1 september 2017 tot 31 december 2018 voor omgerekend minder dan € 60,= per maand. Voor dit speciale tarief kun je ook nog eens gratis gebruik maken van de oefen- en trainingsfaciliteiten, zoals de driving range met gratis ballen en de volwaardige 9 holes Par-3 golfbaan van De Gelpenberg. Wat wil je nog meer?

Ambitieuze pro’s
Oefenen om het spel je eigen te maken of te verbeteren onder leiding van twee jonge ambitieuze pro’s kan alle dagen van de week, dus ook op zaterdag en zondag! De visie van de pro’s is verfrissend, anders dan gewend, logischer en moderner. Zij zullen zich ook meer richten op het ‘samen’ trainen met alle voordelen van dien. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor individuele training. Kijk op de website www.topgolfnederland.nl voor alle mogelijkheden.

27 holes: verkennen én genieten
De Drentse Golfclub De Gelpenberg biedt je alle gelegenheid om de prachtige 27 holes te verkennen en te genieten van de rust in een prachtige natuur met heide en bossen. In het clubhuis met Brasserie, kun je de positieve en vriendelijke sfeer ‘proeven’ die de club, haar medewerkers en leden uitstraalt.

Geïnteresseerd in golfen op de Gelpenberg en wil je meer informatie?
Telefoon: 0591 – 37 1929

E-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Website: www.dgcdegelpenberg.nl

Bijschrift foto: Op het terras van het clubhuis van DGC De Gelpenberg is het, met een fantastisch uitzicht op de golfbaan, goed toeven en bijpraten na een rondje golf van 9 of 18 holes. (Eigen foto)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 19 september 2017.

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Sportnieuws

Magisch Drenthe organiseert fietstocht van Hunebed naar Hunebed

In het kader van de Hunebedcampagne van Marketing Drenthe, organiseert Magisch Drenthe op zaterdag 20 oktober een bijzondere fietstocht van “Hunebed naar Hunebed’. Onder leiding van gids Lambert Hans vertrekt men...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Wezuperbrug wint opnieuw Rabodorpentoernooi S.V. Willem Tell

Remco van der Spoel en Tineke Hegen gekroond tot schutterskoning- en koningin. Wezuperbrug heeft afgelopen week voor de derde achtereenvolgende keer het Rabodorpentoernooi van s.v. Willem Tell op zijn naam ges...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Maaike Feunekes pijlsnel Nederlands kampioen

16-jarige Aaldenaar binnen no-time Nederlands kampioen kruisboogschieten. Maaike Feunekes raakte begin dit jaar, tijdens een personeelsuitje van 't Hoes van Hol-An bij SV Willem Tell, voor het eerst een kruisboog aan. Vo...

woensdag, 19 september 2018

Lees verder
Willekeurige foto