.

.

 

.

Kikker zingt en leest voor in Theater Hofpoort in Coevorden

Zondagmiddag 29 oktober komt Kikker in hoogsteigen persoon naar Coevorden! De kindervoorstelling ‘Kikker zingt en leest voor’ is gemaakt naar de bekende boeken van Max Velthuijs en zit vol met leuke liedjes en avonturen. 

Kikker
Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’
Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling. Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

Foto: Joey Buddenberg

Theater Terra
Theater Terra werd opgericht door artistiek leider Theo Terra en staat al jaren bekend als een Nederlands gezelschap dat zich aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt. Met poppen en objecten, en met acteurs, poppenspelers en zangers maakt Theater Terra visueel theater met veel humor en poëzie. De laatste jaren werden diverse beroemde boeken met zeer veel succes bewerkt tot muzikaal theater. Theater Terra is niet alleen succesvol in Nederland en België, maar ook in de Verenigde Staten en Canada.

Praktische informatie
Een kaartje voor de voorstelling is te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Een kaartje kost € 7,50. Aanvang: 14.00 uur. Voor meer informatie zie onze website.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel