.

.

 

.

Marlies Vos pakt op overtuigende wijze gouden medaille

Tijdens regiokampioenschap veldrijden Noord en Oost. Marlies Vos uit Aalden is afgelopen zaterdag eerste geworden op het regiokampioenschap veldrijden. Op en bij sportpark Grootveld in Dalen streden de vrouwen en mannen van de districten Noord en Oost om de medailles.

Marlies was bij de Junior-Vrouwen oppermachtig. Ze had bijna anderhalve minuut voorsprong op Isolde Ebbinge uit Exloo, die twee werd. Op de derde plaats eindigde Sanne Prins (34:02).

De wedstrijd werd gelijktijdig verreden met de Elite/Belofte-rensters. Marlies ging op de eerste startrij als vierde het veld in. Ze blikt terug: ‘Al snel vormde zich een groepje van vijf rensters waarvan ik de enige junior was. Het was een snel parcours met veel draaien en keren. ik kon goed meekomen met de Elite/Belofte rensters. Na vier ronden werd er door twee rensters gedemarreerd en moesten wij met z'n drieën passen. Vlak voor de finish had ik de zege in mijn categorie al te pakken. Het was een mooie wedstrijd.’

Bijschrift foto: Marlies Vos uit Aalden leverde bij het Regiokampioenschap Veldrijden Noord en Oost in de categorie Junior-Vrouwen een uitstekende prestatie door de gouden medaille te veroveren.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 7 november 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel