.

.

 

.

Dini Nijdam nog altijd fanatiek aan het volleyballen

Dini Nijdam is afgelopen maand 90 jaar geworden, maar nog elke maandagavond is zei in de sportzaal van Aalden te vinden. Niet om te kijken, maar om te volleyballen met haar teamgenoten van Atilla/Actief.

De 90e verjaardag van Dini wilden haar sportmaatjes uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan, dus verrasten zij Dini op de vaste trainingsavond in de sportzaal van Aalden met een informeel feestje, waarbij ook familieleden aanwezig waren. ‘Ik waardeer dit echt. Het is een fantastische groep en ik wil er graag nog een tijdje deel van uitmaken,’ zegt Dini, die al vele jaren met veel plezier aan de Markeweg in Aalden woont, met een glimlach.

Ze heeft al op jonge leeftijd geleerd dat je goed voor je lichaam moet zorgen. ‘Beweging is essentieel om gezond oud te worden’, zegt ze vastberaden. De sportieve Aaldenaar is jong en sportief van geest, voelt zich nog heel erg fit en heeft veel vrienden. "Ik geniet nog echt van het leven. ik wil nog zoveel dingen doen. Ik ben eigenlijk veel te druk…..!"

Dini neemt het sporten serieus, want in beweging blijven is belangrijk als de leeftijd stijgt, maar tijdens de training bij Atilla/Actief staat ontspanning en plezier voorop. “Dus ook de lachspieren worden hier goed getraind. Iedereen doet op zijn eigen manier mee.

Bijschrift foto: De volleyballers van Atilla/Actief hebben Dini Nijdam eind vorige maand ter ere van haar 90e verjaardag flink in het zonnetje gezet. Op de foto staand v.l.n.r. Ine van der Spoel, Bertha Volders, Ria Popken, Dinie Nijdam, Daphnita Kok (kleindochter van Dinie), Bernadien Gebben en Ria Kool. Zittend v.l.n.r. Wilma Visser en Carina Hessels. Op de foto ontbreekt Janet Schipper (Foto: Ruud Janse Fotografie)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 7 november 2017.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel