.

.

 

.

Inspirerende gastvrijheidbijeenkomst door Magisch Drenthe

“Maak het leven van de ander een stukje mooier met je gastvrijheid. Hiermee maak je niet alleen de dag van jezelf maar van veel meer mensen een stukje leuker.” Aldus gastvrijheidstrainer en inspirator Niek van den Adel tijdens zijn bijdrage aan de donateurs- en vrijwilligersbijeenkomst van Magisch Drenthe. De aanwezigen werden donderdagavond 9 november meegenomen in zijn verhaal over gastvrijheidsbeleving.

Met een traan en een lach, confronteerde deze horecaman pur sang de aanwezigen met wat hij ervaren heeft op het gebied van gastvrijheid. Hij gaf aan geen trucjes op het gebied van gastvrijheid te willen leren maar nam de aanwezigen met zijn bevlogenheid mee in zijn persoonlijke verhaal en vertelde anekdotes en opende daarmee de ogen van de aanwezigen over wat is Gastvrijheid en hoe je gastvrij kunt zijn.

De avond werd gehouden in het onlangs prachtig verbouwde ’t Oelnbret in Dalen. José Reinholtd, directeur van Magisch Drenthe, gaf deze avond tevens een terugblik op het toeristische seizoen van 2017 en nam de aanwezigen mee in de plannen voor 2018. Drenthe, de oerprovincie van Nederland is in de regionale en lokale samenwerking het uitgangspunt. Lokaal voegen we daar graag de letters ‘st’ aan toe. Drenthe, de stoere provincie van Nederland.
Wilt u meer weten over wat Magisch Drenthe voor u kan betekenen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel