.

.

 

.

Gemeente Coevorden organiseert klimaatbijeenkomsten

De gemeente Coevorden scoort hoog op het gebied van duurzame energieopwekking. Samen met ondernemers en inwoners zijn er al behoorlijke stappen gemaakt. Maar we zijn er nog lang niet als het gaat om het verduurzamen van de gemeente. Ook het klimaatakkoord van Parijs vraagt om actie. Er moeten nog flinke stappen worden gezet. Om de ambitie op het gebied van klimaat in Coevorden meer vorm te geven, heeft de gemeente hulp nodig van inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners.


Doe en denk mee
Inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners zijn uitgenodigd om mee te denken over het thema klimaat en duurzaamheid. Hoe zou de gemeente invulling moeten geven aan de klimaat- en duurzaamheidambitie? Zijn er al initiatieven genomen om hieraan bij te dragen? Wat verwacht men van de gemeente en wat mag de gemeente andersom verwachten op dit thema? Tijdens de bijeenkomst zijn alle ideeën en opvattingen welkom.
Op deze manier kan er een samenhang komen tussen ideeën, initiatieven en maatregelen. Samen brengen we het klimaatakkoord van Parijs naar Coevorden.
Aanmelden
Er zijn meerdere sessies gepland waarvoor geïnteresseerden zich kunnen aanmelden.
Aanmelden kan per doelgroep:
Bijeenkomst met sportverenigingen: 22 november
Bijeenkomst met woningcorporaties / zorginstellingen: 22 november
Bijeenkomst met ondernemers: 27 of 29 november
Bijeenkomst met inwoners: 29 november
Bijeenkomst met huurdersverenigingen: 1 december
Wilt u meedenken vanuit uw bedrijf, een sportvereniging, als woningcorporatie/zorginstelling, huurdervereniging of als inwoner van Coevorden?
Aanmelden kan via de website van de gemeente Coevorden: https://www.coevorden.nl/nieuws/uitnodiging-klimaatbijeenkomst
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel