.

.

 

.

Bouw appartementen Aalderdam voorlopig van de baan

De bouw van een appartementencomplex naast het bedrijfspand van Food Basics is voorlopig van de baan. Zowel Food Basics bij monde van eigenaar Jan Buining als verkopend makelaar Epke Wiersma bevestigen dat het bedrijf eerst haar groei wil aanzien en analyseren. Met andere woorden: het bedrijf houdt de mogelijkheid open het terrein zelf nodig te hebben voor uitbreiding.

Een ander mogelijk scenario is dat het appartementengebouw er wel komt, waarbij Food Basics een gedeelte van het gebouw in gebruik neemt voor haar activiteiten. Jan Buining: “We nemen ruim de tijd om alle alternatieven op een rij te zetten.” Duidelijk is wel dat er voor 2020 geen schop de grond ingaat.

Dorpsvilla’s

Komen de acht appartementen er dus voorlopig niet, voor de geplande vier geschakelde woningen met zicht op de Aalderstroom ligt dit anders. De verkoop hiervan, in de brochure ambitieus “dorpsvilla’s” genoemd, gaat binnenkort van start. De vraagprijs voor deze vier levensloopbestendige en gasloze woningen ligt om en nabij de € 300.000 (incl. sanitair). Wel moeten er, voor er met de bouw wordt begonnen, ten minste drie woningen zijn verkocht.

De verwachting is dat medio 2018 door aannemer Benus met de werkzaamheden wordt begonnen. De ruime woningen (lees daken) zullen in de stijl van Food Basics worden gebouwd. Voor omwonenden zal nog een informatieavond worden belegd.

Voor verdere info kunt u terecht bij makelaar Epke Wiersma (06-53543267).

Bijschrift foto: De verkoop van vier geschakelde woningen ~ in de brochure ambitieus dorpsvilla’s genoemd ~ gaat binnenkort van start.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 28 november 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel