.

.

 

.

Zeer geslaagde Sweelpubquiz

De Sweeltoppers voor de tweede keer winnaar. De oproep om mee te doen met de pubquiz, georganiseerd door de jongeren van Sweelpop, had tot resultaat een goed gevulde kantine op sportpark ’t Alterbarg, afgelopen vrijdag. Twaalf teams maar liefst gingen met elkaar de strijd aan, tijdens deze 2eeditie. Parate kennis, wetenswaardigheden over Sweelpop, luisteren naar muziekfragmenten, zelfs een heuse ‘shit-foto-ronde’ vormden de onderdelen waarop gescoord kon worden.

Eén en ander leidde tot onderstaande ranglijst, die glorieus aangevoerd wordt door het team, dat vorig jaar de pubquiz ook al won. Op de foto zijn de winnaars te zien met hun prijs, en de roem die hen zal vergezellen tot de volgende pubquiz, die, zo verzekerde de organisatie, zeker weer een keer zal plaatsvinden.

 1.  De Sweeltoppers           60,5 punten
 2.  Omissis iocis                  57,5
 3.  O.E.K.                            54.5
 4.  6 tinten grijs                   52.5
 5.  Reigers en Co                51.5
 6.  Atletico Ananas              50
 7.  What are those              49
 8.  Teamquiz Pub                48.5
 9.  De Haantjes                   47
10. TGS                                39.5
11. Schatzen                         37.5
12. The Backstreetgirls         35

Bijschrift foto: Peter Aasman, Leonie Beukers, Lynn Aasman, Annet Beukers en Roelof Kiers (v.l.n.r.) werden vrijdagavond voor de tweede achtereenvolgende keer winnaar van de door Sweelpop georganiseerde Sweelpubquiz.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 12 december 2017.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel