.

.

 

.

Bijzonder ‘Welcome Home’ voor Olfred, Janine én Xiao-An

Familie, vrienden en buren hebben het ‘Welcome Home’ van Olfred en Janine Nijenbanning afgelopen zaterdag extra bijzonder gemaakt. Terwijl Olfred en Janine afgelopen week tijdens hun verblijf in China adoptiedochter Xiao-An in de armen sloten, heeft de familie en de vriendengroep het woonhuis aan de Oostermaten een fantastische makeover gegeven.

Ze namen de kwast en het gereedschap ter hand en zorgden er eigenhandig voor dat de woning in korte tijd werd verbouwd en helemaal op de gezinsuitbreiding is toegerust. Alles was picobello in orde gemaakt. Een schitterend cadeau voor het gezin Nijenbanning.

Enkele jaren geleden adopteerden Olfred en Janine hun zoons Zhi-Long en Qike. Afgelopen week reisden ze opnieuw naar China, voor de adoptie van hun derde kindje.

Een emotioneel moment op Schiphol, zaterdagmiddag….

Zaterdagmiddag beleefden Olfred en Janine bij terugkomst op Schiphol een even emotioneel als indrukwekkend moment, want samen met hun dochter Xiao-An kregen ze een heel warm welkom van familie en vrienden. Het gezelschap reisde per bus terug naar Aalden. De Oostermaten was in feeststemming en dat was niet voor de eerste keer. Welkom Xiao-An!

Bijschrift foto: Het was een fantastisch thuiskomen voor Olfred, Janine en hun adoptiedochter Xiao-An. Op luchthaven Schiphol zorgden familie en vrienden voor een heel warm welkom.

En ook aan de Oostermaten werden Olfred en Janine aangenaam verrast. Op de foto delen de zoons Zhi-Long en Qike in de feestvreugde.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 27 december 2017.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel