.

.

 

.

Bibliotheek: frisse en eigentijdse uitstraling

Sinds 1 december 2017 beschikt Aalden weer over een bibliotheek met Peuterboeken, Romans, Grote letter boeken en tijdschriften. Een bibliotheek met een frisse en eigentijdse uitstraling en  een grote leestafel waar u een tijdschrift kunt lezen en anderen kunt ontmoeten.

Bent u al langs geweest in de Aeldermeent?

Openingstijden: Dinsdag: 14.00-17.00 uur en Vrijdag: 14.00-17.00 uur.
Tijdens deze uren is er personeel aanwezig om u te helpen, vragen te beantwoorden etc. Daarnaast kunt u ook terecht als er een activiteit in de Aeldermeent is. De zelfservice staat altijd aan.

Moeite met lezen? Op dinsdag 23 januari is er in de bibliotheek een inloopspreekuur van Visio van 14.00 tot 16.00 uur.
Wanneer een leesbril en een extra lamp niet meer voldoende zijn om nog goed te lezen, is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze inloopmiddag van Visio.

Bij Visio staat altijd de vraag van de cliënt centraal; samen met u zoekt Visio naar de beste oplossing voor een zo zelfstandig mogelijk leven. Familieleden, mantelzorgers en zorgprofessional, die betrokken zijn bij iemand met een visuele beperking, kunnen deze inloopmiddag ook voor advies en informatie bij Visio terecht.

Poppentheater Jinky's Mikmak in Bibliotheek Aalden 
Donderdag 8 februari: 15.00 uur

Tijdens de Nationale Voorleesdagen komt poppentheater Jinky's Mikmak naar bibliotheek Aalden met een voorstelling voor peuters en kleuters. De voorstelling is gebaseerd op het prentenboek van het jaar 2018: Ssst! De tijger slaapt. De toegang is gratis.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 16 januari 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel