.

.

 

.

Theater Hofpoort

Eric Corton, ma (try-out), vrijdag 19 januari

De voorstelling is uitverkocht, maar wel is het mogelijk de inleiding voorafgaande aan de voorstelling bij te wonen. Deze inleiding wordt gegeven door een dramaturg, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat Ma over? Waarom koos Solo Stories dit boek van Hugo Borst om een voorstelling van te maken?

Hoe bewerk je een boek tot een theatermonoloog? Wat heeft acteur Eric Corton met het thema? Na afloop van de inleiding is er ruimte voor het stellen van vragen. Voor de inleiding wordt samengewerkt met Alzheimer Nederland en de landelijke vereniging voor mantelzorgers Mezzo.

Filmarrangement Absolutely Fabulous, zaterdag 20 januari

De film Absolutely Fabulous is op zaterdag 20 januari vanaf 20.30 uur te zien in Theater Hofpoort. Daarvoor is samen met hotel-restaurant Talens een filmarrangement samengesteld. Dit arrangement bestaat uit een driegangendiner, een toegangskaart voor de film en een verrassing. Het diner begint om 18.30 uur.

Het arrangement kost 30 euro en kan worden geboekt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 0524-516251. Losse kaarten voor de film à 8,50 euro zijn te koop via de website van het theater en in de ReadShop aan de Friesestraat 26.

In de film Absolutely Fabulous worden de hartsvriendinnen Patsy en Edina zoals gewoonlijk met een flinke kater wakker. Maar ditmaal op een ronddrijvend jacht van een oligarchi. Midden op de oceaan. Om het allemaal nog erger te maken, hebben ze geen bereik op hun mobiele telefoon. Het wordt een geweldige avond!

Kindervoorstelling ‘Over een kleine mol’, zondag 21 januari

‘Over een kleine mol’ is een bijna woordloze slapstick over Mol, die op zijn kop gepoept wordt. Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren. Twee strontvliegen helpen hem. De voorstelling, voor kinderen van 2-6 jaar, begint om 14.00 uur. Een toegangskaart kost 13,50 euro.

Andere datum theatercollege Maarten van Rossem

Het theatercollege van Maarten van Rossem zou plaatsvinden op zaterdag 17 februari. De voorstelling is verplaatst naar vrijdag 2 maart. De voorstelling was reeds uitverkocht, maar door de gewijzigde datum zijn enige kaarten vrijgekomen.

De vrijgekomen avond op 17 februari wordt ingevuld door de film ‘Het doet zo zeer’ met als gastspreker Heleen van Royen.

Praktische informatie:

Kaarten zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl en in de ReadShop aan de Friesestraat 26 in Coevorden.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel