Artikel
Bijzonder ‘Welcome Home’ voor Olfred, Janine én Xiao-An

Familie, vrienden en buren hebben het ‘Welcome Home’ van Olfred en Janine Nijenbanning afgelopen zaterdag extra bijzonder gemaakt. Terwijl Olfred en Janine afgelopen week tijdens hun verblijf in China adoptiedochter Xiao-An in de armen sloten, heeft de familie en de vriendengroep het woonhuis aan de Oostermaten een fantastische makeover gegeven.

Ze namen de kwast en het gereedschap ter hand en zorgden er eigenhandig voor dat de woning in korte tijd werd verbouwd en helemaal op de gezinsuitbreiding is toegerust. Alles was picobello in orde gemaakt. Een schitterend cadeau voor het gezin Nijenbanning.

Enkele jaren geleden adopteerden Olfred en Janine hun zoons Zhi-Long en Qike. Afgelopen week reisden ze opnieuw naar China, voor de adoptie van hun derde kindje.

Een emotioneel moment op Schiphol, zaterdagmiddag….

Zaterdagmiddag beleefden Olfred en Janine bij terugkomst op Schiphol een even emotioneel als indrukwekkend moment, want samen met hun dochter Xiao-An kregen ze een heel warm welkom van familie en vrienden. Het gezelschap reisde per bus terug naar Aalden. De Oostermaten was in feeststemming en dat was niet voor de eerste keer. Welkom Xiao-An!

Bijschrift foto: Het was een fantastisch thuiskomen voor Olfred, Janine en hun adoptiedochter Xiao-An. Op luchthaven Schiphol zorgden familie en vrienden voor een heel warm welkom.

En ook aan de Oostermaten werden Olfred en Janine aangenaam verrast. Op de foto delen de zoons Zhi-Long en Qike in de feestvreugde.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 27 december 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Staat het duurzaamste huis van Nederland in Meppen?

Er kan nog tot 21 oktober gestemd worden op Mepperstraat 44. Dit najaar gaat de Nationale Duurzame Huizen Route op zoek naar het duurzaamste huis van Nederland. Dat huis zou zo maar...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Fotograaf Ina Brinks opnieuw in de prijzen

'Vakmanschap bij de bouwers én de fotograaf’.  Ina Brinks is opnieuw in de prijzen gevallen bij een fotowedstrijd. De inwoonster van Zweeloo heeft met een bijzondere blik op de kerk en toren van...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

‘Highschool ideale manier om mij voor te bereiden op vervolgstudie’

Je 16-jarige dochter naar Amerika laten gaan is een hele stap. De dochter van Eva en Rob Appeldoorn had het al jaren in haar hoofd: Mellanie wilde graag een jaar in ...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto