Artikel
Bijzonder ‘Welcome Home’ voor Olfred, Janine én Xiao-An

Familie, vrienden en buren hebben het ‘Welcome Home’ van Olfred en Janine Nijenbanning afgelopen zaterdag extra bijzonder gemaakt. Terwijl Olfred en Janine afgelopen week tijdens hun verblijf in China adoptiedochter Xiao-An in de armen sloten, heeft de familie en de vriendengroep het woonhuis aan de Oostermaten een fantastische makeover gegeven.

Ze namen de kwast en het gereedschap ter hand en zorgden er eigenhandig voor dat de woning in korte tijd werd verbouwd en helemaal op de gezinsuitbreiding is toegerust. Alles was picobello in orde gemaakt. Een schitterend cadeau voor het gezin Nijenbanning.

Enkele jaren geleden adopteerden Olfred en Janine hun zoons Zhi-Long en Qike. Afgelopen week reisden ze opnieuw naar China, voor de adoptie van hun derde kindje.

Een emotioneel moment op Schiphol, zaterdagmiddag….

Zaterdagmiddag beleefden Olfred en Janine bij terugkomst op Schiphol een even emotioneel als indrukwekkend moment, want samen met hun dochter Xiao-An kregen ze een heel warm welkom van familie en vrienden. Het gezelschap reisde per bus terug naar Aalden. De Oostermaten was in feeststemming en dat was niet voor de eerste keer. Welkom Xiao-An!

Bijschrift foto: Het was een fantastisch thuiskomen voor Olfred, Janine en hun adoptiedochter Xiao-An. Op luchthaven Schiphol zorgden familie en vrienden voor een heel warm welkom.

En ook aan de Oostermaten werden Olfred en Janine aangenaam verrast. Op de foto delen de zoons Zhi-Long en Qike in de feestvreugde.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 27 december 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Zeeuws Meisje in Drenthe

Betsie Verberk: Zeeuws Meisje in Drenthe…..Ze geeft les in Emmen, ze houdt van wandelen, hardlopen, cultuur en natuur en vertelt op deze plaats regelmatig iets over haar ervaringen op het Dre...

donderdag, 12 juli 2018

Lees verder

Jan Piet Heederik erelid BBC2014

Jan Piet Heederik is benoemd tot erelid van Belangen Buitengebied Coevorden (BBC2014). Dat gebeurde afgelopen maand tijdens de algemene ledenvergadering van BBC2014 in café Hegen, waar Jan Piet afscheid nam als bestuurslid....

donderdag, 12 juli 2018

Lees verder

Geslaagd, de vlag kan uit

Kim Reinders slaagde met een ‘mooie cijferlijst’ voor de pittige zes jaar durende VWO-opleiding. De 16-jarige Dian Reinders volgde op het Esdal College in Oosterhesselen de vierjarige opleiding VMBO (BB...

donderdag, 12 juli 2018

Lees verder
Willekeurige foto