Artikel
Bijzonder ‘Welcome Home’ voor Olfred, Janine én Xiao-An

Familie, vrienden en buren hebben het ‘Welcome Home’ van Olfred en Janine Nijenbanning afgelopen zaterdag extra bijzonder gemaakt. Terwijl Olfred en Janine afgelopen week tijdens hun verblijf in China adoptiedochter Xiao-An in de armen sloten, heeft de familie en de vriendengroep het woonhuis aan de Oostermaten een fantastische makeover gegeven.

Ze namen de kwast en het gereedschap ter hand en zorgden er eigenhandig voor dat de woning in korte tijd werd verbouwd en helemaal op de gezinsuitbreiding is toegerust. Alles was picobello in orde gemaakt. Een schitterend cadeau voor het gezin Nijenbanning.

Enkele jaren geleden adopteerden Olfred en Janine hun zoons Zhi-Long en Qike. Afgelopen week reisden ze opnieuw naar China, voor de adoptie van hun derde kindje.

Een emotioneel moment op Schiphol, zaterdagmiddag….

Zaterdagmiddag beleefden Olfred en Janine bij terugkomst op Schiphol een even emotioneel als indrukwekkend moment, want samen met hun dochter Xiao-An kregen ze een heel warm welkom van familie en vrienden. Het gezelschap reisde per bus terug naar Aalden. De Oostermaten was in feeststemming en dat was niet voor de eerste keer. Welkom Xiao-An!

Bijschrift foto: Het was een fantastisch thuiskomen voor Olfred, Janine en hun adoptiedochter Xiao-An. Op luchthaven Schiphol zorgden familie en vrienden voor een heel warm welkom.

En ook aan de Oostermaten werden Olfred en Janine aangenaam verrast. Op de foto delen de zoons Zhi-Long en Qike in de feestvreugde.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 27 december 2017.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Herdenkingsplechtigheid tijdens de Nationale Dodenherdenking op vrijdag 4 mei 2018

Zweeloo,  Aanwezig namens het gemeentebestuur: dhr. G. Mulder, raadslid Pvd...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder

Eerste bankje van ‘de Rode Draad’ geplaatst

Stichting Aelder Hooghe Kunsten start met unieke wandelroute. Met de plaatsing van het eerste bankje is Stichting Aelder Hooghe Kunsten vrijdagochtend officieel gestart met de uitvoering van het project ‘Rode Dra...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder

Lente Fair LEEF! in teken van puurheid, rust en vakmanschap platteland

Ook zesde editie op 5 en 6 mei a.s. weer ten bate van Zwembad Zweeloo. Zwem, eet, drink, bezichtig én geniet. Dat is wederom het veelzijdig thema van de zesde edi...

dinsdag, 24 april 2018

Lees verder
Willekeurige foto