.

.

 

.

Uw stem op project ‘SAMEN’ is geld waard

De meeste stemmen tellen… dus kies voor Zwembad Zweeloo ! Het project “SAMEN” bij het Zwembad Zweeloo maakt kans op een subsidie van liefst 5.000 euro van de ING-bank. Voorwaarde is wel dat de projectwerkgroep de meeste stemmen moet bemachtigen van de in totaal vijf genomineerde projecten in de regio Emmen. Het is een spannende ontknoping en iedere stem telt! Daarom vragen wij u om een stem uit te brengen op het project via: www.helpnederlandvooruit.nl

Graag ook familie, bekenden, vrienden en buren attenderen om te stemmen op het mooie project, dat het zwembad in Zweeloo vrijwel volledig energie neutraal maakt. De meeste stemmen levert het project “SAMEN” 5.000 euro op. Stemmen kan t/m 11 februari a.s.

Welke stappen zijn nodig om een stem uit te brengen:

1. Ga naar www.helpnederlandvooruit.nl

2. Zoek het initiatief door je postcode in te tikken

3. Bekijk Stichting Zwembad Zweeloo

4. Stem op dit initiatief

5. Voer je email adres in

6. Voer je emailadres nogmaals in

7. Ga akkoord met de voorwaarden

8. Tik op de beveiliging vraag

9. Op je opgegeven mailadres krijg je een mail binnen. Open deze en bevestig! Dit is de stem op project ‘Samen’ van Zwembad Zweeloo

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Heeft u meer dan één mailadres; HERHAAL bovenstaande stappen per mailadres.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 6 februari 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel