Artikel
Jan Henk de Groot, zanger-lied schrijver, binnenkort bij Tante Sweel !!

Op zondag 14 januari om 15.00 uur om precies te zijn. Wij verheugen ons op zijn komst want het wordt een sfeervolle start van het nieuwe jaar en Tante Sweel biedt een prima plek daarvoor. Jan Henk komt uit Groningen en zingt al van jongs af aan. Zijn juf op school zei tegen zijn moeder dat hij zingt als een mereltje.

Het vorige seizoen was druk met de optredens van de Troubadours en dit seizoen gaat hij weer solo. Zijn nieuwe programma draagt de naam Tachtig Tammo, liederen in de streektaal met als boodschap dat wij het wat rustiger aan moeten doen. “We moeten onthaasten” zegt Jan Henk. Inmiddels vond de première van zijn nieuwe  programma plaats in Delfzijl en zijn er al 20 optredens gepland in Groningen en Drenthe. De recensies zijn lovend. Jan Henk wisselt moeiteloos tussen baldadige en ontroerende liedjes en meezingen mag. En binnenkort kunt u kennismaken met deze troubadour die nieuwe nummers brengt en zich voorbereidt op zijn theatertour.

Dit wordt een sfeervolle middag bij Tante Sweel in Aalden, met als afsluiting, voor wie dat wil een heerlijke stamppot. De toegang bedraagt € 15,00 pp en de stamppot kost € 17,50 pp.

Wij raden u aan te reserveren door een email te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en geef dan alstublieft ook expliciet aan of u meedoet met de stamppotmaaltijd en met hoeveel personen. Afrekenen kan helaas alleen contant. Tot gauw!  

Oes Eig’n Kraantien d.d. 9 januari 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Popschool komt naar de Aelder Meent!

Op donderdag 12 april begint De Rijdende Popschool in de Aelder Meent! Er worden bandjes gecreëerd, waarbij de liedjes door de leerlingen zelf uitgekozen worden in overleg met bandcoach Jordy Ric...

dinsdag, 20 maart 2018

Lees verder

Theater Hofpoort

René van Kooten & Shifting Daylight - 'Something So Real'. Verrassende bewerkingen van songs uit musicals en meer! Zanger René van Kooten en zijn band Shifting Daylight brengen tijdens dit int...

dinsdag, 20 maart 2018

Lees verder

Filmpresentatie met inleiding ‘De Drentse Droom’

Ter gelegenheid van de expositie ‘De Drentse Droom’ wordt op dinsdag 27 maart de gelijknamige film ‘De Drentse Droom’ vertoond in Bibliotheek Coevorden. Provinciaal historicus Michiel Gerding zal hierbij een inh...

zondag, 11 maart 2018

Lees verder
Willekeurige foto