.

.

 

.

Geslaagde uitvoering toneelvereniging De Echo

Afgelopen zaterdag voerde toneelvereniging De Echo in de Drieklank het blijspel “Aan het eind van de regenboog” op, geschreven door Hans van Wijngaarden.

Wat ligt er in het algemeen aan het eind van een regenboog? Juist, een schat. En daar gaat dit stuk dus over. Wout Enkelaar heeft samen met zijn vrouw Ada en zijn dochter Karin een appartementje gehuurd in de grote woning van mevrouw Stam en haar zoon Hans. Dit heeft hij duidelijk niet gedaan om eens lekker tot rust te komen. Hij heeft namelijk van zijn opa, die vroeger in deze woning woonde, gehoord dat er in de kelder nog een schat uit de tweede wereldoorlog begraven ligt. Wout is niet meer te houden en moet en zal deze schat vinden en is bereid de woning er voor af te breken. Mevrouw Stam en de andere gasten mogen er natuurlijk niets van merken. Maar die andere gasten, de oude mevrouw de Jager en de overspannen bouwvakker Bram hebben al gauw door dat er meer aan de hand is.

Hoe het uitpakt kunt u zelf nog bekijken. Op vrijdag 16 februari wordt de 2e voorstelling  opgevoerd in de Drieklank. Aanvang 20.00 uur. Kaarten kunnen bij Hans Regeling gereserveerd worden (0591-377055) of bij de ingang van de Drieklank gekocht worden.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 13 februari 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel