Artikel
Terugkoppelingsavond G1000 Coevorden

Het bestuur van Stichting G1000 Coevorden nodigt je van harte uit voor de terugkoppelingsavond op 22 januari, om 19:30 uur in De Bovenkamer. Tijdens die avond kijken we terug op de G1000 die op 29 oktober 2016 in De Swaneburg is gehouden. Iedere inwoner van de gemeente Coevorden is van harte welkom.

Op 29 oktober 2016 vond de eerste G1000 van Drenthe plaats in Coevorden. Maandenlang is er door een grote groep vrijwilligers keihard gewerkt om deze inwoners-top tot een succes te maken. De initiatiefgroep bestond uit betrokken Coevordenaren, die samen Coevorden een beetje mooier wilden maken door inwoners van de gemeente samen te brengen. Dat is op meerdere manieren gelukt.

Op 22 januari blikken we terug op de dag, presenteren we de resultaten, presenteren we het evaluatieonderzoek gedaan door Christiaan Hofstede en gaan we samen in gesprek over de resultaten en de toekomst van de G1000.

Aanmelden? Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De Bovenkamer, Friesestraat 26 Coevorden, boven The Readshop.
Terugkoppelingsavond G1000 Coevorden Maandag 22 januari 19:30 – 21:30 uur.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Willekeurige foto