.

.

 

.

Komende week in de Hofpoort

Komende week (week 8/2018) hebben we weer een gevarieerd programma voor u weten samen te stellen. Voor alle activiteiten zijn nog kaarten te verkrijgen.

 

 

23 februari 't Aol'Volk, Een lot oet de loterij
Arend en Griet Brouwer hebben samen met hun zoon Fritsie een boerenbedrijf. Als op een dag de postbode een brief komt brengen verandert het leven van de familie ingrijpend. Ze hebben een grote prijs gewonnen. Dit nieuws willen ze niet aan de grote klok hangen. Maar een praatgrage buurvrouw en andere mensen gaan zich ermee bemoeien. Dan gebeuren er onvoorspelbare dingen.

24 februari Joris Linssen & Caramba, Een ode aan het leven, de liefde en de muziek.
Joris Linssen & Caramba, de Nederlandstalige band met de Mexicaanse peper, haakt in op de Mexicaanse gewoonte een orkestje in te huren om een geliefde het hof te maken of een overledene te eren. Op Allerzielen (Día de los Muertos) maakte de groep een reis langs plekken van overleden Nederlandse artiesten, om ze te eren met een lied. In gezelschap van percussioniste en zangeres Djem van Dijk brengen de mannen zo een ode aan het leven, de liefde en de muziek.

25 februari Film: Wildernis in Drenthe
Na het succes van de vertoning in Hofpoort van ‘De stille kracht van de Drentse natuur’ komen Henk en Janetta Bos terug naar Coevorden!

De natuurfilm WILDERNIS IN DRENTHE is landelijk al een groot succes gebleken. Bijna geheel opgenomen in het Drents-Friese Wold en het Hart van Drenthe schetst de film een schitterend beeld van gebieden waar avontuur en wildernisbeleving hand in hand gaan.

De productie nam ruim tweeënhalf jaar in beslag en in die periode werden veel dieren voor langere tijd gevolgd in de meest ruige natuur van Drenthe. De Drentse natuur krijgt inmiddels nieuwe kansen om haar eigen grillige wegen te kiezen. Geheel op eigen krachten en hier en daar in samenwerking met de mens. WILDERNIS IN DRENTHE geeft al een gul voorproefje van wat ons in de toekomst aan avontuurlijke wildernisbeleving te wachten kan  staan... Inclusief inleiding door de makers zelf!

28 februari Film: Freeks Wilde Wereld @Theater Hofpoort event
Woensdag 28 februari om 15.00 uur hebben wij de bekendste bioloog van Nederland, Freek Vonk, op het witte doek!

Maar dat is niet het enige: bijzondere gasten als Zoo-Bizar, World of Birds, Akka’s Ganzenparadijs, de dierenambulance en Pets Place Coevorden zijn ook aanwezig. Ze nemen dieren mee en zullen leuke presentaties verzorgen, tussen de filmbeelden door.

Kom jij ook?

Praktische informatie:
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel