.

.

 

.

Pluk&Deel zoekt gezellige aanpakkers

Hé ken je ons nog? We zijn er vanwege een slecht appeljaar een jaartje tussenuit geweest, maar dit jaar staan we weer in de Pluk&Deel-modus. Heb je ook zin om dit najaar weer samen appels te plukken, verwerken en te verkopen voor een goed doel in onze omgeving? Laat het ons weten!

We zoeken naast vrijwilligers voor de bovenstaande zaken ook mensen die het leuk vinden om onze Pluk&Deel-werkgroep te komen versterken. Vind je het leuk om mee te helpen en heb je goede ideeën? Dan zoeken we jou! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vorig jaar konden we dankzij de hulp van vele vrijwilligers o.a. een prachtige bijdrage van € 600 leveren aan de kippenren bij het dierenkampje van Zweeloo. Welk lokaal doel/initiatief we dit jaar steunen staat nog niet vast. Hou voor meer informatie de OEK in de gaten.

Hartelijke groeten,
Het Pluk&Deel-team
Willy-Anne, Trees, Carin en Margreet

Oes Eig’n Kraantien d.d. 27 februari 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel