Artikel
Gezamenlijk concert van Sweelodie en The Sweel Singers

Het is zo langzamerhand een traditie geworden, het gezamenlijke optreden van SWEELODIE en THE SWEEL SINGERS, in HCR Hegen te Wezup. Op zaterdag 10 februari a.s. is het weer zover en het belooft wederom een geweldige avond te worden.

Sweelodie, een pop gerelateerd koor, bestaat uit 40 enthousiaste zangeressen. Naast bekende popsongs en ballads hebben zijn ook een aantal liedjes in de Drentse taal op het programma staan.

The Sweel Singers, bestaat uit 43 mannen, zij zingen naast de bekende shanty’s ook liedjes van o.a. John Denver, Ancora, BZN, The Dubliners, Dana Winner en het Drentse duo Harm en Roelof ten gehore brengen. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jochem Weggemans, die alle arrangementen heeft geschreven.

Het concert begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.Kaarten bij reservering € 7,50. Verkrijgbaar bij: Bakkerij Kuijer * Het Wapen van Aelden * HCR Hegen.

Aan de zaal kosten de kaarten € 10.00. Voor info: Tinus Lahuis, tel: 0591-371694.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 30 januari 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Wezup beleefde een fantastische kunstmarkt met gevarieerde kunst en kunstnijverheid

Mary Noordman: “Af en toe wat winderig, maar verder ideaal marktweer”. Het was op deze fraaie zomerdag druk, uitermate druk! Bermen in het dorp stonden vol met auto’s en de Bri...

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

Duo expositie van Daisy Walraven

In de bibliotheek van Aalden exposeert Daisy Walraven van 25 augustus t/m 5 oktober a.s. haar schilderijen. Als voormalig bewoonster van Aalden is zij uitgenodigd om haar werken tentoon te stellen....

dinsdag, 14 augustus 2018

Lees verder

Prachtige expositie Kees Verweij in De Drieklank

Tijdens 32e editie van “Klein Kerkenpad”. In kerkelijk centrum De Drieklank was afgelopen donderdag tijdens “Klein Kerkenpad” een prachtige expositie te zien van Kees Verweij. Veelzijdig qua techniek, veelzijdig qua ond...

dinsdag, 7 augustus 2018

Lees verder
Willekeurige foto