Artikel
Gezamenlijk concert van Sweelodie en The Sweel Singers

Het is zo langzamerhand een traditie geworden, het gezamenlijke optreden van SWEELODIE en THE SWEEL SINGERS, in HCR Hegen te Wezup. Op zaterdag 10 februari a.s. is het weer zover en het belooft wederom een geweldige avond te worden.

Sweelodie, een pop gerelateerd koor, bestaat uit 40 enthousiaste zangeressen. Naast bekende popsongs en ballads hebben zijn ook een aantal liedjes in de Drentse taal op het programma staan.

The Sweel Singers, bestaat uit 43 mannen, zij zingen naast de bekende shanty’s ook liedjes van o.a. John Denver, Ancora, BZN, The Dubliners, Dana Winner en het Drentse duo Harm en Roelof ten gehore brengen. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jochem Weggemans, die alle arrangementen heeft geschreven.

Het concert begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.Kaarten bij reservering € 7,50. Verkrijgbaar bij: Bakkerij Kuijer * Het Wapen van Aelden * HCR Hegen.

Aan de zaal kosten de kaarten € 10.00. Voor info: Tinus Lahuis, tel: 0591-371694.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 30 januari 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Unieke expositie van twee kunstenaars uit Wezup

Voor de eerste keer zal er in de kunstenaarsherberg Zweeloo worden geëxposeerd door twee beeldende kunstenaars uit Wezup: Ludi Brandwagt-Bok en Janine Haddering. Ludi en Janine zullen zelf de expositie ope...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder

Theater Hofpoort

Thijs Kemperink met Bonje, vrijdag 25 mei, aanvang 20.15 uur, entree € 15,00. Rasverteller met ijzersterke grappen en beeldend vertelde ver...

dinsdag, 22 mei 2018

Lees verder

Workshop ‘Maliën maken’ Coevorden

Op zondag 3 juni wordt er in het Stedelijk Museum Coevorden een workshop ‘Maliën maken’ georganiseerd. Heb je ook zin om deze oude techniek onder de knieën te krijgen, en een...

donderdag, 17 mei 2018

Lees verder
Willekeurige foto