Artikel
Gezamenlijk concert van Sweelodie en The Sweel Singers

Het is zo langzamerhand een traditie geworden, het gezamenlijke optreden van SWEELODIE en THE SWEEL SINGERS, in HCR Hegen te Wezup. Op zaterdag 10 februari a.s. is het weer zover en het belooft wederom een geweldige avond te worden.

Sweelodie, een pop gerelateerd koor, bestaat uit 40 enthousiaste zangeressen. Naast bekende popsongs en ballads hebben zijn ook een aantal liedjes in de Drentse taal op het programma staan.

The Sweel Singers, bestaat uit 43 mannen, zij zingen naast de bekende shanty’s ook liedjes van o.a. John Denver, Ancora, BZN, The Dubliners, Dana Winner en het Drentse duo Harm en Roelof ten gehore brengen. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jochem Weggemans, die alle arrangementen heeft geschreven.

Het concert begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.Kaarten bij reservering € 7,50. Verkrijgbaar bij: Bakkerij Kuijer * Het Wapen van Aelden * HCR Hegen.

Aan de zaal kosten de kaarten € 10.00. Voor info: Tinus Lahuis, tel: 0591-371694.

 

 

Plaats reactie

de redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoudt bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Komende week in de Hofpoort

Komende week (week 8/2018) hebben we weer een gevarieerd programma voor u weten samen te stellen. Voor alle activiteiten zijn nog kaarten te ver...

dinsdag, 20 februari 2018

Lees verder

1e Lustrum Kunstenaarsdorp en nieuwe expositie

Leden van Kunstkring Zweeloo grijpen het eerste lustrum van Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo aan om voor hun komende expositie een speciaal thema te kiezen: ‘Waarom Zweeloo? Daa...

dinsdag, 13 februari 2018

Lees verder

Geslaagde uitvoering toneelvereniging De Echo

Afgelopen zaterdag voerde toneelvereniging De Echo in de Drieklank het blijspel “Aan het eind van de regenboog” op, geschreven door Hans van Wij...

dinsdag, 13 februari 2018

Lees verder
Willekeurige foto