Artikel
Gezamenlijk concert van Sweelodie en The Sweel Singers

Het is zo langzamerhand een traditie geworden, het gezamenlijke optreden van SWEELODIE en THE SWEEL SINGERS, in HCR Hegen te Wezup. Op zaterdag 10 februari a.s. is het weer zover en het belooft wederom een geweldige avond te worden.

Sweelodie, een pop gerelateerd koor, bestaat uit 40 enthousiaste zangeressen. Naast bekende popsongs en ballads hebben zijn ook een aantal liedjes in de Drentse taal op het programma staan.

The Sweel Singers, bestaat uit 43 mannen, zij zingen naast de bekende shanty’s ook liedjes van o.a. John Denver, Ancora, BZN, The Dubliners, Dana Winner en het Drentse duo Harm en Roelof ten gehore brengen. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jochem Weggemans, die alle arrangementen heeft geschreven.

Het concert begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.Kaarten bij reservering € 7,50. Verkrijgbaar bij: Bakkerij Kuijer * Het Wapen van Aelden * HCR Hegen.

Aan de zaal kosten de kaarten € 10.00. Voor info: Tinus Lahuis, tel: 0591-371694.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 30 januari 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Zuidenveldfeest juli 2019

Op verzoek van OEK verzorgt Nathalie Matijsen, voorzitter van het plaatselijk Zuidenveldcomité, regelmatig een update over het komende Zuidenveldfeest in juli 2019. Hier is haar tweede bij...

dinsdag, 15 januari 2019

Lees verder

"Door mijn lens"

Fotocollectief f8 opent op zaterdag 12 januari 2019 om 16.00 uur de nieuwe foto expositie “Door mijn lens” in de Aelder Meent in Aalden. Een expositie van diversiteit, door een aan...

dinsdag, 8 januari 2019

Lees verder

Historische Vereniging (HVZ) komt met boek over rijke geschiedenis van de voormalige gemeente Zweeloo

Het is een enorm cliché, maar toch, de tijd vliegt voorbij. Het lijkt al weer eeuwen geleden dat het sein over en sluiten klonk voor de gemeente Zweeloo. Veel inwoners had...

dinsdag, 8 januari 2019

Lees verder
Willekeurige foto