Artikel
Gezamenlijk concert van Sweelodie en The Sweel Singers

Het is zo langzamerhand een traditie geworden, het gezamenlijke optreden van SWEELODIE en THE SWEEL SINGERS, in HCR Hegen te Wezup. Op zaterdag 10 februari a.s. is het weer zover en het belooft wederom een geweldige avond te worden.

Sweelodie, een pop gerelateerd koor, bestaat uit 40 enthousiaste zangeressen. Naast bekende popsongs en ballads hebben zijn ook een aantal liedjes in de Drentse taal op het programma staan.

The Sweel Singers, bestaat uit 43 mannen, zij zingen naast de bekende shanty’s ook liedjes van o.a. John Denver, Ancora, BZN, The Dubliners, Dana Winner en het Drentse duo Harm en Roelof ten gehore brengen. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jochem Weggemans, die alle arrangementen heeft geschreven.

Het concert begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.Kaarten bij reservering € 7,50. Verkrijgbaar bij: Bakkerij Kuijer * Het Wapen van Aelden * HCR Hegen.

Aan de zaal kosten de kaarten € 10.00. Voor info: Tinus Lahuis, tel: 0591-371694.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 30 januari 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is of beledigende inhoud bevat.

Beveiligingscode
Vernieuwen

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Happen&Grappen

Kom op zondag 21 oktober genieten van een avond cabaret en lekkere hapjes van Stadscafé Vancouver .Vanaf 19:00 wordt u ontvangen met een drankje en amuse bij Hofpoort Inc...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Workshop en demonstratie Diamond Painting

Op zaterdag 20 oktober organiseren we samen met De Wolkoker een workshop en demonstratie Diamond painting door Linda Ott...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder

Mart Hillen in concert

De jonge fingerstyle-gitarist Mart Hillen bespeelt zijn instrument als gitarist, bassist en drummer. Het eerste theaterconcert van het jonge supertalent wordt geregisseerd door niemand minder dan theatervakvrouw Leoni Jan...

dinsdag, 16 oktober 2018

Lees verder
Willekeurige foto