.

.

 

.

Komende week in de Hofpoort

Komende week (2018 week 10) hebben we weer een gevarieerd programma voor u weten samen te stellen. Voor alle activiteiten zijn nog kaarten te verkrijgen.
9 maart Joosen en De Jager & Tim Hartog, Zwolle aan zee. Aanvang: 20.15 uur € 15,00 inclusief consumptie.

Omdat Joosen en De Jager nog midden in het maakproces van hun voorstelling zitten, is de invulling van de avond gewijzigd en komt er nog een extra cabaretier naar Hofpoort. Dus eigenlijk twee voor de prijs van één!

Joosen en de Jager ‘Zwolle aan zee’ (nieuwe titel)

De wereld klopt niet meer. Terwijl er een auto de ruimte in wordt geschoten, is de plasticsoep in onze oceanen groter dan ooit, zijn er nepdorpen in Azië met 24/7 knuffelkinderen voor je profielfoto, docenten met bodycams, 8 superrijken bezitten evenveel als 50% van de wereldbevolking en computers die openlijk de vraag stellen of je een mens bent.

Tim Hartog
Op jonge leeftijd wist Tim Hartog al dat hij cabaretier wilde worden. Na eerst een carrière als paleontoloog te ambiëren en het een tijdje als gitarist geprobeerd te hebben gaf het vermogen te praten voor grote groepen de doorslag. Dat en het feit dat hij niet heel veel anders kon.

In 2010 doet hij mee met Cameretten en bereikt de halve finale. Vanaf 2012 is hij de vaste MC van de Stand-Up Club, een maandelijks terugkerende comedyavond in Theater Walhalla Kantine, in Rotterdam. Steevast uitverkocht. In datzelfde jaar won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaretfestival en de Publieksprijs bij het Utrechts Cabaret Festival. Dus dat belooft wat!

Hij is onder andere bekend van De Grote Improvisatie Show, The Comedy Factory, 3FM Serious Reques

10 maart Theatercollege van Henk Schiffmacher. Aanvang: 20.15 uur € 24,50

Eén van Nederlands bekendste tatoeëerders staat 10 maart in Theater Hofpoort maar die middag beginnen de activiteiten al! De pré-party is in Be's BarberShop te Coevorden. Schiffmacher komt hier zijn boeken signeren van 16.00 – 17.00 uur. Karin van Tattoo Studio Coevorden (en bekend van Ink Master) is in de barbershop de hele dag aanwezig en aan het werk. De bar is geopend en is in goede handen van Bakkerscafé De Loodsen tegen betaling kun je hier een drankje halen. Rondom de signeersessie van Henk Schiffmacher in Bé’s Barbershop zal rockband 12AM zorgdragen voor live muziek.
Praktische informatie:
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Voor meer informatie zie onze website.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel