.

.

 

.

Curatio neemt activiteiten RS Groenvoorziening en Sportveldonderhoud over

Het in Dalen gevestigde hoveniersbedrijf Curatio heeft per direct de activiteiten van RS Groenvoorziening en Sportveldonderhoud uit Zweeloo overgenomen. Curatio is een allround hoveniersbedrijf gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van tuinen.  Daarnaast is het sterk in het adviseren over inrichting en tuinaanleg.

Curatio werd in 2006  opgericht door Joost Timmer. Onder zijn leiding groeide het hoveniersbedrijf snel. ‘Het is ontstaan uit passie en liefde voor alles wat groeit en bloeit’, legt Timmer uit.

Met de overname van de activiteiten van RS Groenvoorziening en Sportveldonderhoud wil Curatio verder doorgroeien. ‘Dat doen we door innovatief te zijn. Of het nu gaat om grote projecten, particuliere tuinen of bestratingen. We maken overal iets moois van.’

Een veelgestelde vraag aan Timmer is: Wat betekent Curatio? ‘Het is oud Latijn en betekent ‘ik verzorg’. Hier staan we met ons team ook voor de volle 100% achter: het verzorgen van tuinen en alle overige groenvoorziening.’

Curatio staat voor kwaliteit. Die lijn trekt het hoveniersbedrijf aan de Reindersdijk in Dalen de komende jaren stevig door. ‘De ervaring, het vakmanschap en de instelling dat er altijd meerdere invalshoeken voor een probleem bestaan, zorgen ervoor dat ons team in samenspraak met de klant tot passend maatwerk kan komen’, aldus Timmer. Integrale oplossingen die niet alleen rekening houden met de wensen van de opdrachtgever, maar waar ook rekening wordt gehouden met natuurbehoud. Dankzij een op maat samengesteld onderhoudsplan kunnen de tuinliefhebbers hier vele jaren van genieten. Onshoveniersbedrijf zorgt dus voor nu en zeker ook voor de toekomst.’

De medewerkers van Curatio zullen binnenkort geheel vrijblijvend contact opnemen met de klanten van RS Groenvoorziening, zodat de vertrouwde service kan worden voortgezet. ‘Weliswaar met een ander logo, maar met dezelfde passie voor uw tuin’’, aldus Joost Timmer.

Hoveniersbedrijf Curatio |Reindersdijk 24 7751 SJ Dalen | Tel: 0524-208005 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Webiste: www.curatio.nl

Bijschrift foto:RS Groenvoorziening heeft de activiteiten per direct overgedragen aan Hoveniersbedrijf Curatio uit Dalen. Op de foto Richard van der Velde en Sander Kampman van R en S Groenvoorziening en eigenaar Joost Timmer van Curatio.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 6 maart 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel