.

.

 

.

16 maart B’Eaters Band, Back in Town

Komende week, 16 maart 2018, in de Hofpoort: B’ Eaters zijn ‘Back in Town’; om nog eenmaal de grootste hits te laten horen!

Na ruim 20 jaar vonden de mannen van de B’ Eaters Band het eind 2014 wel mooi geweest. Toch bleef er bij de muzikanten iets knagen: er had toch eigenlijk afgesloten moeten worden met een daverend afscheidsconcert. Daarom zijn de B’ Eaters ‘Back in Town’ om nog eenmaal de grootste hits te laten horen uit het rijke repertoire. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de zaal omgetoverd tot een heus poppodium. Mis deze nu al gedenkwaardige avond niet; het is je laatste kans!

Praktische informatie
Kaartjes zijn te koop via www.theaterhofpoort.nl of via The Readshop, Friesestraat 26 in Coevorden. Aanvang: 20.15 uur € 12,50. Voor meer informatie zie onze website.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel