.

.

 

.

Home-Start Coevorden viert jubileum

Home-Start Coevorden bestaat 10 jaar! Dit gaan we het hele jaar vieren met onze vrijwilligers, gezinnen en professionals die Home-Start een warm hart toedragen. Oud-vrijwilligers vragen we contact op te nemen met coördinator Wilma Luiken, zodat ook zij een uitnodiging kunnen ontvangen om gezamenlijk het tienjarig bestaan te vieren.

Home-Start in het kort
Home-Start werkt met vrijwilligers die ook vader of moeder zijn en dus ervaringsdeskundig op het gebied van het wel en wee rondom het gezin. Zij weten als geen ander hoe groot de uitdaging van een gezin runnen kan zijn. Zeker op het moment dat je gezin door de situatie extra belast wordt, waardoor alles even teveel kan zijn.

De vrijwilliger loopt een aantal uren per week met het gezin mee en is daardoor een luisterend oor, kan de ouder ondersteunen en ontlasten en doet wat nodig is zodat het zelfvertrouwen vergroot en de sociale relaties versterkt worden.

Aan de ondersteuning van Home-Start zijn geen kosten verbonden. Gezinnen met kinderen tot 14 jaar kunnen gebruik maken van Home-Start.

Meer informatie

Voor verdere informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met: Wilma Luiken (06- 51681364) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel