.

.

 

.

Projectwerkgroep ‘SAMEN’ ontvangt 3.000 euro subsidie

De project-werkgroep 'SAMEN' heeft van de ING-bank een subsidiebedrag van liefst 3.000 euro ontvangen. Het bedrag is toegekend voor de realisatie van een complex bij Zwembad Zweeloo dat is voorzien van 200 m2 zonnecollectoren.

Een zeer enthousiaste groep vrijwilligers zet het complex op dit moment letterlijk en figuurlijk in de steigers. Het zwembad is straks in staat om haar eigen warmte grotendeels zelf op te wekken. Het complex zorgt niet alleen voor een enorme energiebesparing van het zwembad, maar doet daarnaast ook dienst als opslagruimte voor verenigingen, overdekt terras en ontvangstruimte.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 13 maart 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel