.

.

 

.

Popschool komt naar de Aelder Meent!

Op donderdag 12 april begint De Rijdende Popschool in de Aelder Meent! Er worden bandjes gecreëerd, waarbij de liedjes door de leerlingen zelf uitgekozen worden in overleg met bandcoach Jordy Richir. De leerlingen leren de liedjes in 11 lessen spelen. Daarna wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden.

Het doel van het project is om het maken van muziek voor zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassenen toegankelijk te maken.

Welk instrument?
Iedereen die van muziek houdt is van harte welkom. Speel je nog geen instrument of heb je geen ervaring? Dat is geen probleem! De Rijdende Popschool zorgt voor de instrumenten en de bandcoach leert het je beetje bij beetje. Het is ook mogelijk om meerdere instrumenten uit te proberen om te zien wat je nou echt leuk vindt.

Gratis kennismakingsles
Deze zal voor kinderen op 12 april van 15.00 tot 17.00 uur en voor volwassenen van 19.00 tot 21.00 uur plaatsvinden in de Aelder Meent.

De kennismakingslessen worden gegeven door de bandcoach van De Rijdende Popschool. Je hoeft je hiervoor niet op te geven. Je kunt gewoon binnen lopen om te kijken of het je wat lijkt.

Instrumenten-carrousel

Wil je nu al eerder weten wat de Rijdende Popschool precies doet? Op 5 april van 18.30 tot 20.00 uur neemt De Rijdende Popschool ook deel aan de instrumentencarrousel in CBS De Schutse. Hier krijg je informatie over wat De Rijdende Popschool van plan is de komende weken. En….je mag de verschillende instrumenten al uitproberen!

Tot dan!

www.aeldermeent.nl
www.facebook.com/aeldermeent

www.twitter.com/aeldermeent

Oes Eig’n Kraantien d.d. 20 maart 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel