.

.

 

.

Prepareren oude boeken

Oude boeken nieuw leven inblazen? Dat kan vanaf 6 april a.s. elke vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Aelder Meent. Onder begeleiding van Gerda Voorbach uit Aalden tovert u oude boeken om tot leuke tafereeltjes.

Op dit moment zijn al voorbeelden te bewonderen in de vitrine van de bibliotheek. Voor materiaal en gereedschap wordt gezorgd, maar neem zelf gerust oude boeken en materiaal mee, dat in uw kunstwerk kan worden verwerkt. Kosten: 25 euro voor 6 vrijdagmiddagen. Opgave en nadere informatie bij Gerda Voorbach, tel. 0591 – 377441. Opgave kan tot en met 30 maart a.s.   Foto: Monique Jonkman-Koolen

Oes Eig’n Kraantien d.d. 20 maart 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel