.

.

 

.

Van Palmpasen tot en met Pasen

in Zweeloo, Aalden, Benneveld, Meppen, Wezup en Wezuperbrug

Op zaterdag 24 maart is het tijd voor “Haontien op een stokkien”: in dorpshuis De Spil in Zweeloo worden alle kinderen in de leeftijd van groep 1 tot en met groep 4 om 11.30 uur verwacht om een palmhaanstok te maken. Afsluitend een optocht rond de Brink in Zweeloo om 13.00 uur, waarbij publiek van harte welkom is. Zie voor uitgebreide informatie (b.v. over opgeven!) de advertentie elders in OEK.

Op zondag 25 maart is er in de kerk van Aalden een jeugddienst met als thema: “Ik kom naar je toe”, waarbij het bijbelse verhaal van de intocht van Jezus in Jeruzalem, waarbij hij werd toegezwaaid met palmtakken, centraal zal staan. Koffiedrinken vóór de dienst, vanaf 10.30 uur. Dienst om 11 uur.
Aansluitend een Palmpasenbrunch, vanaf 12.15 uur (hiervoor a.u.b. opgeven via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Maandag 26 maart is de kerk in Zweeloo geopend van 19 – 20.00 uur, voor een moment van stilte en bezinning. Stenen en rotsen zullen een rode draad vormen in deze Stille Week en Pasen. Ook op dinsdag, woensdag en donderdag, op dezelfde tijd, is de kerk open.

(“Van Palmpasen tot en met Pasen” wordt vervolgd in OEK van week 13)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 20 maart 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel