.

.

 

.

Ontvangstruumte van Het Frensenhoes

Bej ok zo neisgierig naor de neie kiosk?
Waar eerst het oude cement- en kippenhok stond bij Het Frensenhoes in Meppen, bouwen we een kiosk/ontvangstruimte voor onze gasten.

Voor dit nieuwe Cementhok 2.0 hebben we hulp en/of bijdragen ontvangen van o.a. De Lange Möpper, het Stimuleringsfonds, de VRTB, de Rabobank en de Stichting Poppen. Hier zijn we heel blij mee!

Afgelopen week is het hoogste punt bereikt van dit nieuwe onderkomen.

 Nieuwsgierig naar dit Cementhok 2.0?

Kom gerust kijken hoe ver we al met de bouw zijn gevorderd! Dit kan prima op onze eerste open zaterdagmiddag van 2018; op zaterdag 31 maart! (van 13.00-plm. 16.00 uur). We zagen bomen tot planken en in de authentieke (102-) jarige timmerwerkplaats doen de houtbewerkings­machines hun werk!

 

Entree is gratis en veur niks!  

Het Frensenhoes is in Meppen (Dr.) tegenover de pizzeria. Ingang aan de achterkant, via de Dennekampen.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel