.

.

 

.

HVZ-Vivendi Meisjes C1 kampioen!

Na een succesvol seizoen met maar één verloren wedstrijd traden de meisjes van HVZ-Vivendi C1 zondagochtend aan in Gieten tegen Hazewind voor de laatste competitiewedstrijd. HVZ-Vivendi C1 heeft anderhalve competitie gespeeld. Grootste concurrentie hierin was S.V.W.W. Met twee gewonnen wedstrijden één verloren wedstrijd tegen S.V.W.W. was het kampioenschap aan het einde van het seizoen dichtbij. De volgende wedstrijden moesten “alleen” nog worden gewonnen. De meiden van C1 gingen in Gieten voortvarend van start tegen Hazewind. Al vrij snel kwamen ze op voorsprong en gaven dit niet meer uit handen. Ze behielden een veilige marge en de uiteindelijke eindstand was 8-17 in het voordeel van  HVZ-Vivendi. Het was door de spanning niet de beste wedstrijd, maar het resultaat mag er zijn! Samen met het in grote getale meegereisde publiek barstte het feestgedruis los. In Oosterhesselen werd C1 verwelkomd met een ereboog van Dames 1. Zo is een fantastisch seizoen afgesloten met het welverdiende kampioenschap. Bijschrift foto: Het C1-team van HVZ/Vivendi werd zondag op overtuigende wijze kampioen. Op de foto de coaches Annet Kort en Anita Jalvingh. Achterste rij Felien Kroeze, Esmee Kuper, Ellen Meijerink, Samantha Braker, Lauran Koops, Rosan de Leeuw. Voorste rij Dana van der Laan, Annika Kort en Ilse Jalvingh. (Foto: HVZ/Vivendi) Oes Eig’n Kraantien d.d. 27 maart 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel