.

.

 

.

Inside wonen ……en meer, woonwinkel met allure

De passie van Astrid voor smaakvolle toepassing van diverse materialen is duidelijk zichtbaar in de winkel van Wonen….en meer. Eind 2013 startte Astrid Mink met haar zaak aan de Wezuperstraat in Wezup. Bij de toevoeging ‘…….en meer’ is destijds wel eens een wenkbrauw opgetrokken, omdat het nog niet duidelijk was wat dat inhield. Inmiddels is dat helder.

Het concept is volledig uitgekristalliseerd en staat als een dijk in de markt. Behoudens het aanbod van meubelen zijn daar woonaccessoires en cadeauartikelen aan toegevoegd, alsmede damesmode, interieurstyling en sinds kort bloemen.

Start-up-fase
Een nieuw bedrijf opstarten gaat vaak gepaard met vallen en opstaan. Zo is Astrid regelmatig teleurgesteld in binnen- en buitenlandse leveranciers. Deze kwamen de gemaakte afspraken niet na of reageerden niet adequaat op terechte klachten. Dat heeft ze radicaal veranderd. Er wordt nu uitsluitend met Nederlandse producenten en leveranciers gewerkt. Na een uitgebreide screening en bewezen betrouwbaarheid gaan deze  bedrijven behoren tot, zoals dat in marketingjargon wordt genoemd: voorkeursleverancier.

Inside wonen….en meer draait inmiddels op 4 pijlers:

Wonen …en meer
Het steeds wisselend assortiment aan meubels, woningaccessoires, kleden en verlichting blijkt door de uitgelezen sfeervolle en harmoniërende  collectie inmiddels voor veel vaste klanten een ijkpunt als zij hun interieur willen verfraaien. Tevens zijn de cadeauartikelen voor velen aanleiding om even langs te gaan in Wezup. Een bijzondere toevoeging is de krijt- en kalkverf van het merk l’Authentique, die in vele tinten beschikbaar is. Deze bijzondere verf draagt bij aan een fraai interieur in zowel historische panden als nieuwbouw. Deze verf kan op kleur worden gemaakt en vóór 12.00 uur besteld al de volgende dag in huis.

Damesmode….en meer
Op de bovenverdieping is er een ruime collectie dameskleding beschikbaar van diverse goede merken. Dit voorjaar komt daar de kledinglijn van Zusss bij (van dit merk zijn er ook diverse accessoires en cadeauartikelen in de winkel verkrijgbaar). Wisselende collecties zijn jaarrond beschikbaar. Een speciale app-service houdt de vaste klanten geïnformeerd of worden bericht indien er een special voor hen binnen is gekomen.

Bloemen….en meer
In 2017 is de goed geoutilleerde bloembinderij geopend. De veilingverse bloemen worden ingekocht in via een commissionair op de Flora Hollandveilingvestiging in Rijnsburg. Boeketten zijn niet standaard op voorraad. Deze worden ter plekke gearrangeerd door de ervaren bloembindster. Hierbij wordt terdege rekening gehouden met speciale wensen en de ontvanger van het boeket. Voorlopig alleen in het weekend beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk om op verzoek op andere dagen bloemenarrangementen op de gewenste kleur te maken.

Styling….en meer
Regelmatig trekt Astrid er op uit om particulieren en bedrijven te voorzien van passend advies over interieur- en exterieurstyling. Het is de keuze van de cliënt of er wordt gekozen voor een advies of dat de klant samen met Astrid aan de slag gaat. De buitenruimte, die vaak als verlengstuk van de woning wordt gezien, kan onderdeel zijn van de advisering.

Inside wonen….en meer is inmiddels een veelzijdig bedrijf waar bij de diverse activiteiten naadloos op elkaar aansluiten. Meer weten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0591-229227

Bijschrift foto 1: Eigenaresse Astrid Mink (r) met haar alter-ego Elly Heidemans aan de koffietafel. (Foto: Jos Grootscholten)

Bijschrift foto:  Astrid Mink aan het werk in de binderij. (Foto: Jos Grootscholten)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 3 april 2018.

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel