.

.

 

.

Woeste Willem komt naar Zweeloo !!!

Woeste Willem is de hoofdpersoon in een poppenspel waarvan kinderen iets kunnen leren! Hij is eigenlijk een gepensioneerde piraat die zich een beetje verveelt. Maar dan vraagt Frank, een echte landrot, of Willem hem wil helpen omdat zijn vlieger is neergestort in een kraaiennest. De twee gaan op pad en beleven allerlei avonturen.

 

Dit poppenspel wordt heel leuk gebracht door Jolanda Loves en Frenk Biester en kinderen kunnen er ook iets van leren! Zoals wat begrippen als vriendschap, vertrouwen en avontuur betekenen. Zij verstoppen zich niet en werken met poppen van 65 cm lang. Kinderen letten meer op de poppen dan op de spelers die goed kunnen inspelen op de reacties van de kinderen.   

Zaterdag 14 april in de Spil | Eswegje 3, 7851 AK Zweeloo | Aanvang 14.00 uur | Toegang € 6,00 per kind | Reserveren > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig’n Kraantien d.d. 3 april 2018.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel