.

.

 

.

Lente Fair LEEF! in teken van puurheid, rust en vakmanschap platteland

Ook zesde editie op 5 en 6 mei a.s. weer ten bate van Zwembad Zweeloo. Zwem, eet, drink, bezichtig én geniet. Dat is wederom het veelzijdig thema van de zesde editie van de Lente Fair LEEF!, die op zaterdag 5 en zondag 6 mei a.s. op het terrein van camping De Knieplanden in Zweeloo op het programma staat.

‘De lente fair staat in het teken van de puurheid, rust en het vakmanschap van het platteland, maar ‘ons’ zwembad vormt de oorsprong van alle bedrijvigheid. Deze voorziening willen we absoluut behouden en dat willen we met deze fair ook ten volle uitdragen’, benadrukken de organisatoren. 

'Eigen sfeertje'
Dankzij een inmiddels beproefd draaiboek én de vele vrijwilligers gaan de organisatoren met veel vertrouwen weer een unieke plattelandsfair tegemoet. ‘Tijdens de voorgaande edities hebben we veel positieve reacties van standhouders en bezoekers mogen ontvangen, in de trant van…. gezellig, gastvrij, sfeervol terrein, heerlijke lekkernijen bij de koffie.....daar doen we het voor!’ LEEF! heeft een eigen sfeertje......dagje helemaal uit de sleur en lekker landelijk genieten met vrolijke mensen om je heen. Heerlijk!’

Culinaire heerlijkheden
LEEF! is volgens de organiserende werkgroep dan ook bepaald geen doorsnee fair. ‘De nadruk ligt vooral op een mooie ambiance en we verwachten van onze standhouders extra inspanning om hun bedrijf te presenteren. Tijdens de fair proeft en ruikt men in alle facetten de sfeer van het platteland. Van sfeervolle woonaccessoires tot aan culinaire heerlijkheden. Sommige producten zijn handgemaakt, andere inspirerend en artistiek.’

Zwembad blijft hoofddoel
LEEF! staat óók voor actie, leefbaarheid, nieuwe initiatieven en genieten. ‘We willen graag de levendigheid in het dorp stimuleren. Er is onder de bevolking veel enthousiasme. Gezamenlijk wordt er aangepakt en gaan de schouders eronder. Dat willen we allemaal op de fair samenbrengen en uiteraard zoveel mogelijk geld inzamelen voor het zwembad in Zweeloo. Dat is en blijft het hoofddoel.’ De muzikale omlijsting is dit jaar wederom in handen van B.Morris, een singer/songwriter en muzikaal entertainer uit Zwolle. 

Openingstijden Lente LEEF! 2018: Zaterdag 5 mei 11.00 -18.00 uur en zondag 6 mei 11.00 – 17.00 uur. Kijk voor meer info op www.leefzweeloo.nl

Bijschrift foto: De enthousiaste werkgroep kijkt weer uit naar de Lente Fair LEEF! 2018. Op de foto v.l.n.r. Jolanda Kuper, Jorick Koedijk, Sietse Adema, Rieta Reinders, John Pronk en Annemiek Vorsteveld. Op de foto ontbreekt Elly Heidemans. (Foto: NITIMI Fotografie)

Oes Eig’n Kraantien d.d. 24 april 2018.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel